Ana SayfaDizilerDiriliş Ertuğrul 104. yeni bölüm 2. fragmanı: Hayme Ana öldü mü?

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul 104. yeni bölüm 2. fragmanı: Hayme Ana öldü mü?

TRT 1’de çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni dizinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Diriliş Ertuğrul 104. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Diriliş Ertuğrul 104. yeni bölüm 2. fragmanına, yeni bölümde neler yaşanacağına dair tüyolara ve Hayme Ana ölüyor mu? sorusuna ve daha fazlasına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Diriliş Ertuğrul 104. yeni bölüm 2. fragmanı dizi tutkunlarını heyecanlandırdı!

Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul Bey’i canlandırdığı, TRT 1’in izlenme rekorları kıran tarihi dizisi son bölümde Karacahisar Kalesi fethedilmiş ve obadakiler rahat bir nefes almaya başlamıştır. Şimdi sırada baskından yaralı olarak kaçan Ares ile Titan’ı bulmak kalmıştır. Kaleyi geri isteyen Bizanslılara karşı Ertuğrul Bey’in tepkisi sert olur. Yeni yayınlanan 104. bölüm 2. fragmanında ise Hayme Ana, oğullarının ve eşinin hasretinden bahsetmektedir. Fragmanda olduğu yere yıkılan Hayme Ana, obadakiler ile birlikte izleyenleri meraklandırdı. Hayme Ana ölüyor mu? İşte Diriliş Ertuğrul 104. yeni bölüm 2. fragmanı ve Hayme Ana’nın hayatı…

Diriliş Ertuğrul’da 104. Bölümde neler yaşanacak?

Hayme Ana “Ecel atına binip de, dönülmez yurda gitmenin vakti yakındır” sözleri ile izleyenleri duygulandırdı. Eşi Süleyman Şah, diğer adıyla Gündüzalp’in ölümü sonrasında bir nevi obasının başına geçen Hayme Ana, ölen oğulları ve eşini özlediğini söyleyen Hayme Ana, onlara kavuşmayı istediğini oğlu Ertuğrul Bey’e söylüyor. Hayme Ana, toy toplantısı sırasında yere yığılıyor. Peki Hayme Ana öldü mü? İşte meraklandıran yeni bölüm fragmanı…

Marakla beklenen Diriliş Ertuğrul 104. yeni bölüm 2. fragmanı…

Yeni bölümde neler yaşanacak?

Ertuğrul, Bahadır ve ailesini bertaraf ettikten sonra Karacahisar Kalesi’ni fethetmek için yola koyulmuş, gizli geçitten girip nihayet kaleyi fethetmişti. Ares ise kendini ölüler arasına saklayarak kaçmayı başarmıştı.

Ertuğrul’un bundan sonraki idare siyaseti ne olacak? Kaleyi fethetmesi Ertuğrul’a ne gibi mesuliyetler yükleyecek? Ares’i yakalamak için ne yapacak? İmparatordan gelecek tehditler ve saldırılara karşı ne gibi tedbirler alacak? Kaleyi kaybeden ve ölülerin arasına gizlenip kaçan Ares nereye gidecek? Bilecik Tekfuru’na ulaşabilecek mi? Ertuğrul’dan kaleyi geri almak için nasıl bir yol izleyecek? Yakalanacak mı yoksa ordu toplayıp geri mi dönecek?  Yaralanan Titan’ın akıbeti ne olacak? Ares’in peşine düşen Atsız onu yakalayabilecek mi? Ertuğrul’un fetih haberi geldikten sonra Sultan nasıl bir karşılık verecek? Emir Saadeddin’in bu duruma tepkisi ve planı ne olacak? İşte tüm bu heyecan dolu bölüm TRT’1 izleyenleriyle yakında buluşacak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler