Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki, hapse giren Seren Serengil'i uyardı: Yeşil ve lacivert giyme!

İlgili Postlar

Deniz Seki, hapse giren Seren Serengil’i uyardı: Yeşil ve lacivert giyme!

Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı için üç gün hapis yatacak olan Seren Serengil, Deniz Seki’ye danıştı. Seki, Seren Serengil’e “Yeşil ve lacivert renk giyme.” diye uyardı. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil teslim olacağını açıkladı

Seren Serengil, Gülben Ergen’in mahkemeden hakkında konuşmama kararı aldırmasına rağmen hala daha konuşmaya devam ettiği, mahkeme kararına uymadığı için üç gün hapis yatacak. Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, bugün yayınlanan programında, program bitiminde teslim olacağını açıkladı.

Deniz Seki’den Seren Serengil’e hapis uyarısı

Bugün yayınlanan programında, geçtiğimiz yıl cezaevinden çıkan yakın arkadaşı ünlü şarkıcı Deniz Seki’den tavsiyeler aldığını söyleyen Seren Serengil, Deniz Seki’nin kendisini uyardığını söyledi ve “Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki’den öğrendim. Ayaklarım çok üşüdüğü için termal çoraplardan aldım kendime. Deniz bana lacivert ve yeşil renk giymemi söyledi, çünkü oradaki görevliler o renkleri giyiyormuş.” dedi.

Seren Serengil açıklama yaptı: Pişman değilim

Seren Serengil, önceki gün yaptığı açıklamada, “Bu bizim yaptığımız haberler ile ilgili bir durum değil. Ben Yasemin hanım için her zaman o müdafaaları yapardım. Evli olan ve yuvayı yıkan her kadının karşısında her zaman durdum. Gülben’le de alakalı eleştirilerim oldu. Ama bu durum bu nedenden dolayı değil, bu hapis cezası. Biliyorsun tedbir kararı alınıyor ya, tedbir kararından sonra konuşulmaması gerekiyor. Ama tabi ki ben konuşmaya devam ettim ve sana da kuliste dedim ki ben konuşmaya devam edeceğim, gerekirse içeri de gireceğim dedim ve şu anda içeri de gireceğim. Yasemin hanım için bütün üç günlerim feda olsun. Her zaman yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım sadece tedbir kararına yani susmam gerektiği yerde konuşmaya devam ettim ama dediğim gibi Yasemin hanım için helal hoş olsun. En azından onların yuvasını kurtarabildim diye düşünüyorum.” diye konuştu.

Seren Serengil, Gülben Ergen’in mahkemeden aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı için üç gün hapis cezasına çarptırıldı. Seren Serengil, bugün yorumcusu olduğu Duymayan Kalmasın programının ardından teslim olacağını açıkladı.

Seren Serengil kimdir?

Deniz Seki kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler