Ana SayfaÜnlülerCaner'in eşi Berke gözyaşları içinde anlattı: Caner beni arabadan atmaya çalıştı!

İlgili Postlar

Caner’in eşi Berke gözyaşları içinde anlattı: Caner beni arabadan atmaya çalıştı!

İzdivaç programında tanışıp evlendiği Caner Toygar’dan boşanma kararı alan Berke Kentli, konuk olduğu programda evliliğinde yaşadıklarını anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Kentli, “Caner beni arabadan atmaya kalktı.” diyerek şoke etti. Detaylar haberimizde…

Caner – Berke sorunu devam ediyor

Esra Erol’un sunuculuğunu yaptığı izdivaç programında tanışan ve birbirlerine aşık olup evlenen Caner Toygar ve Berke Kentli çiftinin evliliklerinde sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Evlendikten kısa bir süre sonra sorun yaşamaya başlayan çift, boşanma kararı aldı.

Caner beni arabadan atmaya kalktı

Berke Kentli, TV 8 ekranlarında yayınlanan Gerçeğin Peşinde programına konuk olarak katıldı. Kentli, programda eşi Caner Toygar ile yaşadıklarını anlattı. Berke, Caner Toygar tarafından psikolojik ve fiziklsel şiddete maruz kaldığını iddia ederek “Ben çok severek evlendim. Caner bana ilk zamanlarda merhametli ve iyi yüzünü gösterdi. Caner’i sevdim ve güvendiğim için evlendim. Caner’den evlenmeden önce de şiddet gördüm ama onu değiştirebilirim sandım. Caner bana ilk şiddeti arabada gösterdi, beni arabadan atmaya çalıştı.” dedi.

Berke Kentli, anlattıkları ile dehşete düşürürken, gözyaşlarına boğuldu.

Caner Toygar kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler