Ana SayfaÜnlülerHapise giren Seren Serengil'in yerine kim gelecek? Yanıtı haberimizde...

İlgili Postlar

Hapise giren Seren Serengil’in yerine kim gelecek? Yanıtı haberimizde…

Duymayan Kalmasın isimli agazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil, yarından itibaren cezaevinde olacağı için programdaki koltuğu boş mu kalacak? Serengil’in yerine kim gelecek? Yanıtı haberimizde…

Seren Serengil’in yerine kim gelecek?

Seren Serengil, bugünkü programının ardından teslim olup hakkında kesilmiş olan üç günlük hapis cezasını yatacak. Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil’in yokluğunda, yerine kim gelecek?

Seren Serengil cezaevine giriyor

Mahkeme tarafından Gülben Ergen hakkında konuşmama kararı verilen Seren Serengil, karara uymadığı için üç gün hapis cezasına çarptırıldı. Serengil, bugün yayınlanan programının ardından teslim olup cezaevine girecek.

Seren Serengil’in yerine Demet Akalın gelecek

Duymayan Kalmasın isimli magazin programında yorumculuk yapan Seren Serengil’in yerine, arkadaşı ünlü şarkıcı Demet Akalın gelecek. Demet Akalın, üç gün boyunca Duymayan Kalmasın programında yakın arkadaşı Seren Serengil’in yerine yorumculuk yapacak.

Seren Serengil’den cezaevi açıklaması

Seren Serengil, geçtiğimiz gün cezaevinde girmesi konusunda açıklama yaptı. Video yayınlayan Serengil, “Bu bizim yaptığımız haberler ile ilgili bir durum değil. Ben Yasemin hanım için her zaman o müdafaaları yapardım. Evli olan ve yuvayı yıkan her kadının karşısında her zaman durdum. Gülben’le de alakalı eleştirilerim oldu. Ama bu durum bu nedenden dolayı değil, bu hapis cezası. Biliyorsun tedbir kararı alınıyor ya, tedbir kararından sonra konuşulmaması gerekiyor. Ama tabi ki ben konuşmaya devam ettim ve sana da kuliste dedim ki ben konuşmaya devam edeceğim, gerekirse içeri de gireceğim dedim ve şu anda içeri de gireceğim. Yasemin hanım için bütün üç günlerim feda olsun. Her zaman yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım sadece tedbir kararına yani susmam gerektiği yerde konuşmaya devam ettim ama dediğim gibi Yasemin hanım için helal hoş olsun. En azından onların yuvasını kurtarabildim diye düşünüyorum.” diye konuşmuştu.

Seren Serengil, mahkeme tarafından Gülben Ergen hakkında konuşmama kararı almıştı. Ancak, bu karara uymamıştı. Mahkemenin kararına uymayan Seren Serengil’e, üç gün hapis cezası verildi. Serengil, bugün yayınlanan programından sonra cezaevine gitti.

Seren Serengil kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler