Ana SayfaÜnlülerSurvivor'a katılacak olan Nagihan Karadere aldatılmaktan korktu, sevgilisinden ayrıldı!

İlgili Postlar

Survivor’a katılacak olan Nagihan Karadere aldatılmaktan korktu, sevgilisinden ayrıldı!

Eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, aldatılmaktan korktuğu için sevgilisinden ayrıldı. Survivor’a katıldığı dönemde eski eşi tarafından aldatılan Nagihan Karadere, yeniden aynı acıyı yaşamaktan korktu. Detaylar haberimizde…

TV 8 ekranlarında her yıl olduğu gibi bu yıl da izlenme rekorları kırması beklenen Survivor 2018, çok yakında başlayacak. Survivor’un eski yarışmacılarından Nagihan Karadere, bu sezon yine Survivor adasında mücadele edecek.

Survivor’un eski sezonunun en hırslı yarışmacıları arasında yer alan Nagihan Karadere, Survivor bittikten sonra evine döndü ve büyük bir şok yaşadı. Nagihan Karadere, Survivor’da yarışırken o dönem evli olduğu eşi tarafından aldatıldığını öğrendi. Eşinden hemen ayrılan Karadere, zorlu bir süreçten geçmişti.

Aldatılmaktan korkan Nagihan Karadere, Survivor’a gitmek için sevgilisinden ayrıldı

Aldatılmanın ve ayrılığın acısını atlatan Nagihan Karadere, iş adamı Ramiz Özbay ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşkını dolu dizgin yaşayan Nagihan Karadere, yeniden Survivor’a katılıyor. Önceki Survivor deneyiminde aldatılmanın acısını yaşayan Nagihan, bu defa aynı acıyı yaşamamak için kendini garantiye almak istemiş. Nagihan Karadere’nin aldatılmaktan korktuğu için Ramiz Özbay ile olan aşkını noktaladığı iddia edildi.

Nagihan Karadere kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler