Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'in avukatı neden istifa etti?

İlgili Postlar

Seren Serengil’in avukatı neden istifa etti?

Son yaşanılan süreçte her gün yeni bir haber, her gün yeni bir açıklama ile gündemden düşmeyen  Seren Serengil’in avukatıda Seren Serengil’i terk etti! Seren Serengil’in avukatı Ayşegül Mermer, zehir zemberek bir açıklama yaparak ünlü ismin avukatlığını bıraktı. Avukatının iddialarının ardından, Seren Serengil’den de açıklama geldi. Serengil, ‘Nasıl bir filmin içindeyim bilemedim’ diyerek eski avukatı hakkında baroya başvuru yapacağını duyurdu. Haber detayında bilgileri paylaşacağız, peki Seren Serengil’in avukatı neden istifa etti?

Seren Serengil’in avukatı neden istifa etti?

Gülben Ergen’in aleyhinde konuşması mahkeme tarafından yasaklanan Seren Serengil karara uymadığı gerekçesiyle geçtiğimiz pazartesi cezaevine girecekti. Aile mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için Seren Serengil cezaevine giremedi. Bugün, Serengil’in avukatından süpriz bir açıklama geldi. Ayşegül Mermer, Seren Serengil’in avukatlığını bıraktığını belirtti.

Ayşegül Mermer yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“3 günlük hapis kararı sonrası Seren Serengil’e gerekçeli kararın yazılmasının Perşembe’ye kadar süreceğini söyledim. Buna rağmen Pazar akşamı ‘Yarın teslim olacağım’ şeklinde bir duyuru yaptı. Başka avukatları dahi devreye sokarak bir an önce cezaevine girme yolunu denedi. Serengil’in cezaevine giriş süreci fevri davranışları nedeniyle ‘yılan hikayesine’ döndü algısı oluştu. Avukatlık görevinin kutsallığı ve mesleğime olan saygım nedeniyle avukatlık görevimden istifa ediyorum.”

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’in Cevabı Gecikmedi

Ayşegül Mermer’in bu açıklamasından Seren Serengil Instagram hesabından şu mesajı paylaştı:

Bugün kendisinden şüphelendiğim için başka bir avukat yönlendirdim onu savcının odasına sokmamış Kendisine Mesaj attım ki bu mesaj telefonumda kayıtlıdır “azlediyorum seni sana zararlı olmasın sen istifa et “dedim.. ben açıklamıcaktım bile… gitmiş ben istifa ettim kamuoyunu yanlış yönlendirdi diye açıklama yapmış kendisinden bir haftadır şüphelendiğim için aramızdaki tüm dialogları belgeledim mahkemeye sunucam ayrıca baro ya şikayet başta olmak üzere kendisi hakkında yapılabilecek tüm hukuki başvurularımıZı yarın başlatıyoruz Allah beni bu insanlardan korusun. Nasıl bir filmin içindeyim bilemedim

https://www.instagram.com/p/BeqLPyAgc_M/?hl=tr&taken-by=serenserengil

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler