Ana SayfaDedikoduGeçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler – Ocak 2018

İlgili Postlar

Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler – Ocak 2018

Magazin takipçilerinin okumaktan kendini alamadığı sitesi magazinhaberleri.com bu ay her ay olduğu gibi sizler için güzel bir Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler dizisini yayınlıyor. Geçtiğimiz ay boyunca gündeme bomba gibi oturan haberlerin yer aldığı köşemizde ünlülerden, iş adamlarına, sosyetenin en gözde isimlerine bu sefer bir aylık süreçte mercek uzattık ve sizler için bakın hangi ayrıntıları yakaladık !

Geçen ay ünlü oyuncu Minur Özkul’un vefatıyla sarsılan magazin gündemi daha sonra Seren Serengil, Seda Sayan ve Gülben Ergen üçlüsü etrafındaki haberlere oldukça yoğunlaştı. İmparator İbrahim Tatlıses’in evlilik iddiaları da kendine oldukça yer buldu. İşte sırasıyla en çok okunan Ocak ayı haberleri

İşte Geçen Ay En Çok İlgi Çeken Haberler

  1. Münir Özkul vefat etti!

    Uzun zamandır tedavi gören ve yatağa bağımlı olarak yaşayan usta sanatçı Münir Özkul vefat etti. 93 yaşında olan Özkul, hayata gözlerini yumdu.

  2. Seren Serengil, hapse girmek için teslim olmadan önce açıklama yaptı!

    Gülben Ergen’in, hakkında konuşmaması kararı aldırdığı Duymayan Kalmasın programı yorumcusu Seren Serengil, konuşmaya devam etmesi nedeniyle üç gün hapis cezası aldı. Cezasını yatmak için teslim olmaya giden Seren Serengil, yayınladığı bir video ile açıklama yaptı.

  3. Deniz Seki, hapse giren Seren Serengil’i uyardı: Yeşil ve lacivert giyme!

    Gülben Ergen’in aldırdığı hakkında konuşmama kararına uymadığı için üç gün hapis yatacak olan Seren Serengil, Deniz Seki’ye danıştı. Seki, Seren Serengil’e “Yeşil ve lacivert renk giyme.” diye uyardı.

  4. Seren Serengil’in Hapis Cezasına Sanat Camiasından Büyük Tepki!

    Gülben Ergen ve Seren Serengil’in davasında herkesi şok edecek karar geçtiğimiz günlerde belli oldu. Son olarak mahkeme Seren Serengil için 3 gün zorlama hapis cezası verdi. Birçok ünlü bu kararla beraber Gülben Ergen’e öfke yağdı. Seren Serengil yanında olan hersi sosyal medya hesaplarında yazdıklarıyla beraber paylaştı.

  5. Kanser Olunca Eşini Boşayan Vahide Perçin, Yeniden Vahide Gördüm Oluyor!

    Usta oyuncu Vahide Perçin, kanser olunca kendisiyle ilgilenmediği için oyuncu eşi Altan Gördüm’den boşanmıştı. Altı yıl önce kansere yakalanan Vahide Perçin, yıllar önce almış olduğu eşinden boşanma kararına pişman oldu!

  6. Ece Erken canlı yayında haykırdı: Sana savaş açıyorum Gülben Ergen!

    Gülben Ergen ve Erhan Çelik evliliğinin bitmesinin nedeni olarak gösterilmesine çok öfkelenen Ece Erken, canlı yayında Ergen’e savaş açtı. Erken, Ergen’e “Sana savaş açıyorum.” dedi.

  7. Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses’in evlilik teklifine yanıt verdi! İmparator şimdi ne yapacak?

    Ayşegül Yıldız, kendisine evlilik teklifi eden İbrahim Tatlıses’e yanıt verdi. Yıldız, İmparatorun teklifine ne dedi? 2013 yılında boşanan çift, yeniden bir araya gelecek mi? Ayşegül Yıldız’ın Tatlıses’e yanıtı haberimizde…

  8. Seda Sayan, eski sevgilisi Nihat Doğan’a açıkça sordu: Survivor’da cinsellik oluyor mu?

    Eski sevgilisi Nihat Doğan’ı programında konuk olarak ağırlayan Seda Sayan’dan, Doğan’ı köşeye sıkıştıran soru. Sayan, daha önceden Survivor’a katılan Nihat Doğan’a “Survivor’da cinsellik oluyor mu?” diye sordu.

  9. 2018’in İlk Magazin Bombası! İmparator, Eski Eşine Evlenme Teklif Etti

    Son dönemde konuklarıyla ses getiren Show TV’deyayınlanan “Seda Sayan’la” programında yaptığı özel açıklamalarla bulunan İbrahim Tatlıses bir kez daha gündem olmayı başardı.

  10. Kerimcan Durmaz, Seren Serengil’e kendi programında ateş püskürdü!

    Seren Serengil’in programına konuk olarak katılan Kerimcan Durmaz, canlı yayında Seren Serengil’e çıkıştı. Kerimcan Durmaz, “Seren Serengil ve Fatih Ürek’e çok kızdım. Arkamı döndüm gitmişler.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler