Ana SayfaDedikoduSon Dakika: Seren Serengil Cezaevine Gönderildi Koğuştan İlk Fotoğraf Geldi!

İlgili Postlar

Son Dakika: Seren Serengil Cezaevine Gönderildi Koğuştan İlk Fotoğraf Geldi!

 Seren Serengil Cezaevine Gönderildi,  Koğuştan İlk Fotoğrafı Paylaştı!

Gülben Ergen ile olan kavgası üzerine Gülben Ergen’in hakkında aldığı tedbir kararına uymamak gerekçesi ile 3 gün zorlama hapis cezasına uygun gören Seren Serengil magazin gündeminde uzun zamandır konuşuluyordu. Teslim olmaya gittiği zaman kararın onaylanmadığı için eve geri dönen Serengil, bugün teslim oldu.

Seren Serengil Neden Hapse Girdi?

Aslında ilk olay Gülben Ergen’in evli iş adamı Tolga Duğles ile arasında çıkan dedikodu ile başladı. Seren Serengil yorumlarından sonra Gülben Ergen hakkını mahkeme yoluyla aramaya karar verdi.Seren Serengil’in yorumcu olduğu ‘Duymayan Kalmasın’ programında Gülben Ergen aleyhine konuşması mahkeme tarafından yasaklanmıştı.Seren Serengil karara uymadı. Gülben Ergen şikayet etti. Seren Serengil için 3 gün ‘zorlama hapis’ kararı çıktı. Bu karar üzerine sanat camiası ayağa kalktı ve Gülben Ergen’e tepkiler arttı.

Seren Serengil Bugün Teslim Oldu Koğuştan Avukatı Eşliğinde Haber Yolladı

Seren Serengil, bu sabah İstanbul Adalet Sarayı’na gitti ve teslim oldu. Yanında avukatı,menajeri ve ilişkiye yeni başladığı Yaşar İpek’te vardı. Seren Serengil için ilk görüş hakkını Yaşar İpek kullanacak. İyi gözüken Seren Seregil’in menajerine çıkacağı zaman Gülben Ergen ile barışıp barışmayacağı sorulduğu zaman “Zannetmiyorum. Çıkınca bizde kendimize göre hukuki haklarımızı kullanacağız. Çıkınca kendisine sorarsınız. Ama barışacağını zannetmiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Bugün teslim olan Seren Serengil pazartesi günü tekrar dışarı çıkacak. Teslim olmaya giderken iyi gözüken Seren Serengil takipçilerini hapisteyken de merakta bırakmadı ve avukatı aracılığı ile sosyal medyasına konması için çizdiği bir resim gönderdi. Kaldığı koğuşu resimleyen Seren Serengil’le ilgili paylaşımın altına ise “Sero’muzdan haber var… Sero Avukatı Ersoy bey aracılığı ile bize ilk günün iyi geçtiği ve iyi olduğu ile ilgili mesaj iletti…. ve sevgilerini yolladı… ” notu düşüldü.

Son Dakika: Seren Serengil Cezaevine Gönderildi Koğuştan İlk Fotoğraf Geldi!
Son Dakika: Seren Serengil Cezaevine Gönderildi Koğuştan İlk Fotoğraf Geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler