Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil, hapse girmek için teslim olmadan önce açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Seren Serengil, hapse girmek için teslim olmadan önce açıklama yaptı!

Gülben Ergen’in, hakkında konuşmaması kararı aldırdığı Duymayan Kalmasın programı yorumcusu Seren Serengil, konuşmaya devam etmesi nedeniyle üç gün hapis cezası aldı. Cezasını yatmak için teslim olmaya giden Seren Serengil, yayınladığı bir video ile açıklama yaptı. Serengil, “Yasemin hanım için üç günlerim feda olsun, hiç pişman değilim.” dedi. Detaylar haberimizde…

Seren Serengil’in hapse girmeden önceki açıklaması: Pişman değilim

Gülben Ergen’in aldırdığı, hakkında konuşmama kararına uymayan Seren Serengil, üç gün hapis cezası aldı. Hapise girmeden önce Duymayan Kalmasın isimli magazin programında partneri olan Cengiz Semercioğlu ile birlikte bir video çekerek açıklama yapan Serengil, “Bu bizim yaptığımız haberler ile ilgili bir durum değil. Ben Yasemin hanım için her zaman o müdafaaları yapardım. Evli olan ve yuvayı yıkan her kadının karşısında her zaman durdum. Gülben’le de alakalı eleştirilerim oldu. Ama bu durum bu nedenden dolayı değil, bu hapis cezası. Biliyorsun tedbir kararı alınıyor ya, tedbir kararından sonra konuşulmaması gerekiyor.”

Yasemin hanım için bütün üç günlerim feda olsun

Sözlerine devam eden Seren Serengil, “Ama tabi ki ben konuşmaya devam ettim ve sana da kuliste dedim ki ben konuşmaya devam edeceğim, gerekirse içeri de gireceğim dedim ve şu anda içeri de gireceğim. Yasemin hanım için bütün üç günlerim feda olsun. Her zaman yaptığım hiçbir şeyden pişmanlık duymadım sadece tedbir kararına yani susmam gerektiği yerde konuşmaya devam ettim ama dediğim gibi Yasemin hanım için helal hoş olsun. En azından onların yuvasını kurtarabildim diye düşünüyorum.” diye konuştu. Seren Serengil, açıklamalarının ardından program partneri Cengiz Semercioğlu ile vedalaştı.

Seren Serengil üç gün hapis yatacak

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, üç ay önce sunuculuğunu yaptığı Duymayan Kalmasın isimli programda yaptığı yayınlar nedeni ile mahkemeye başvurarak Seren Serengil’e tedbir kararı aldırmıştı. Gülben Ergen, Seren Serengil’in mahkemenin tedbir kararına rağmen hala daha programında ve sosyal medya hesabından kendisi aleyhinde yayın yapmayı sürdürdüğünü iddia etti. Mahkemeye başvuran Gülben Ergen’in talebi değerlendirildi ve mahkeme Seren Serengil’e üç gün hapis cezası verdi.

Seren Serengil kimdir?

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler