Ana SayfaÜnlülerEbru Gündeş'le barışmaya çalışan Serdar Ortaç, Gündeş'in konserine neden gitmedi?

İlgili Postlar

Ebru Gündeş’le barışmaya çalışan Serdar Ortaç, Gündeş’in konserine neden gitmedi?

Ebru Gündeş ile aralarını düzeltmeye çalışan Serdar Ortaç, Gündeş’in konserine neden gitmedi? Bir alışveriş merkezinde habercilerin sorularını yanıtlayan Ortaç, konsere gitmeme nedenini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, eşi Chloe Loughnan ile birlikte önceki gün İstinyePark AVM’deydi. The House Cafe’de öğle yemeği yiyen çift, yemeğin ardından Markalar Sokağı’nda alışveriş yaptı.

Serdar Ortaç, Ebru Gündeş’in konserine neden gitmedi?

Basın mensuplarının objektifine takılan Serdar Ortaç, Bursa’da bir festivalde “Ebru Gündeş ile barışmak için sahnesine giderim” demesi ile ilgili “Şu an stüdyodayım. Gece-gündüz çalışıyorum. Vakit bulup Gündeş’in sahnesine gidemedim ama gideceğim.” diye konuştu.

Çok çalışıyor

Son zamanlarda çok yoğun çalıştığını ifade eden Serdar Ortaç, “Kaç gündür çalışıyoruz, Sinan Akçıl’la stüdyodayız ama bugünü hanıma ayırdım.” dedi.

Serdar Ortaç’ın yeni albümü ne zaman çıkacak?

Yeni albümü için çok yoğun bir şekilde çalışan Serdar Ortaç, albümün çıkış tarihi ile ilgili sorulara “Hayranlarım albüm için biraz daha bekleyecek. Yaza çıkarmayı planlıyorum.” diye yanıt verdi.

Serdar Ortaç kimdir?

Ebru Gündeş kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler