Ana SayfaÜnlülerAyşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses'in evlilik teklifine yanıt verdi! İmparator şimdi ne yapacak?

İlgili Postlar

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses’in evlilik teklifine yanıt verdi! İmparator şimdi ne yapacak?

Ayşegül Yıldız, kendisine evlilik teklifi eden İbrahim Tatlıses’e yanıt verdi. Yıldız, İmparatorun teklifine ne dedi? 2013 yılında boşanan çift, yeniden bir araya gelecek mi? Ayşegül Yıldız’ın Tatlıses’e yanıtı haberimizde…

Ayşegül Yıldız İmparatorun evlilik teklifine ne yanıt verdi?

İbrahim Tatlıses, Seda Sayan’ın Show TV’de yayınlanan programında, 2013 yılında boşandığı Ayşegül Yılmaz’a evlilik teklifi etmişti. Tüm gözler ona çevrilmişken, Ayşegül Yıldız yanıtı sosyal medya hesabından verdi.

Ayşegül Yıldız İmparatoru reddetti

Ayşegül Yıldız; “İbrahim Bey’e saygım sonsuz, sevgim de artık çok daha farklı boyuttadır. Kendisi çok iyi bir baba olmakla birlikte bu saatten sonra da ‘tek’ ortak noktamız evladımız Elif Ada’dır ve tekrar evlenmemiz söz konusu değildir. Boşandığımız andan itibaren de benim için o sayfa bir daha açılmamak üzere kapanmıştır. Ama her zaman temenni ettiğim gibi kendisinin sağlıklı, huzurlu mutlu olması en büyük temennimdir.” diyerek İbrahim Tatlıses ile yeniden evlenmeyi düşünmediğini ifade etti.

Ayşegül’le evlenmek istiyorum

İbrahim Tatlıses, Seda Sayan’ın programında “Evlenmeyi düşünüyorum. Elif’in annesi (Ayşegül Yıldız) olabilir. Önemli tekliflerim olabilir. Aydemir Akbaş 4 kez boşanıp, 5 kez evlendi. Ayşegül Yıldız’a evlenme teklifim olacak. Aşık değilim ama evlenmek istiyorum. Kendisine bu teklifimi daha önce sunmadım. Televizyon ekranlarından ona teklif ediyorum.” diye konuşmuştu. Ancak, Ayşegül Yıldız İmparatorun evlilik teklifini kabul etmedi.

Ben artık İzmirliyim

Artık İzmir’de yaşamaya karar verdiğini açıklayan İbrahim Tatlıses, “Ben artık İzmirliyim. Ben İzmir’i sevdim o da beni sevdim. Trilyon verseler İstanbul’a dönmem. Küstüm oraya, beni küstürdüler. Beni vurdular, beni vurana beddua etmedim. Demek ki yaradan bana böyle bir ceza verdi. İsyan da etmem şikayet de etmem. Ben Allah’tan umudumu kesmedim. Şarkı söylemeyi özlüyorum. Sesim paslanmış vaziyette… Şarkı söylemek için Allah’a dua ediyorum.” diye konuştu.

İbrahim Tatlıses kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler