Ana SayfaÜnlülerSerenay Sarıkaya'ya 'En İyi Dizi Oyuncusu' Ödülü

İlgili Postlar

Serenay Sarıkaya’ya ‘En İyi Dizi Oyuncusu’ Ödülü

Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’ sahiplerini buldu. Gecede Serenay Sarıkaya, ‘En İyi Dizi Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. 

Fi dizisindeki Duru karakteriyle şu sıralar fırtınalar estiren Serenay Sarıkaya, kariyerini başarılarla doldurmaya devam ediyor. Her yıl en iyilerin ödüllendirildiği Yıldız Teknik Üniversitesi ‘Yılın Yıldızları Ödülleri’ yine görkemli bir geceye ev sahipliği yaptı. İşletme Kulübü tarafından bu sene 16.’sı düzenlenen törene sanat camiasından birçok isim katıldı.

EN İYİ DİZİ OYUNCUSU ÖDÜLÜ SERENAY’IN

Gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biri de kuşkusuz Serenay Sarıkaya’ydı. Güzel oyuncu, 35 bin gencin katıldığı oylama sonucunda ‘En İyi Dizi Oyuncusu’ ödülüne layık görüldü. Sarıkaya, tören sonrasında ödülüyle fotoğraf çekmeyi de ihmal etmedi. Sosyal medya hesaplarından aldığı ödülü paylaşan başarılı oyuncuya binlerce beğeni ve yorum geldi.

YILIN DİZİSİ: SÖZ

Gecede ödül alan isimler arasında Halit Ergenç, Athena, Nazlı Çelik gibi ünlüler de vardı.  “Söz” dizisi ise yılın dizisi seçildi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler