Ana SayfaÜnlülerAzur Benan’a 1 Yaş Kutlaması

İlgili Postlar

Azur Benan’a 1 Yaş Kutlaması

Şarkıcı Gülşen ve müzisyen Ozan Çolakoğlu oğulları Azur Benan için doğum günü partisi organize etti. Gülşen’i bu özel günlerinde dostları yalnız bırakmadı. Doğum günü partisine katılan ünlü isimler en özel anları sosyal medyada takipçileriyle paylaştı.

Azur Benan 1 Yaşında

Gülşen ile Ozan Çolakoğlu 2011’de aşk yaşamaya başlamıştı. Çift Haziran 2016’da, İspanya-Barselona’da evlendi. Gülşen, 10 Ocak 2017’de de oğlu Azur Benan’ı dünyaya getirdi.

Azur Benan birinci yaşına bastı. Oğlu için  Zorlu Center’da bir restoranda doğum günü partisi organize eden Gülşen’i dostları bu özel günde yalnız bırakmadı. Doğum günü partisinden özel anlar sosyal medyada paylaşıldı.

Gülşen’in yakın dostu Demet Akalın paylaştığı fotoğrafın altına “Geçen sene bugün heyecanla senin gelmeni bekliyorduk. Sen bizim prensimizsin! Cici annen ve Hira ablan hep senin yanında olacak. Daha nice yaşların olsun… Gül yüzün hiç solmasın Azur Benan!” yazdı.

Tarkan Da Azur Benan’ı Unutmadı

Şu sıralar yurtdışında olan Megastar Tarkan da Azur bebeğinin doğum gününü unutmadı. Daha önce çekildikleri bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Tarkan altına,”Azur Benan’ımız 1 yaşında… Daha nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum. Seni çok seviyoruz ufaklık” mesajını yazdı.

“Onu Görünce Kendimi Kaybettim”

Ozan Çolakoğlu geçen yıl Renkli Sayfalar’a telefonla bağlanarak duygularını canlı yayında şöyle anlatmıştı:

“Bebek ikimize de benziyor. Benan ismini annesi koydu, parmakla gösterilen örnek kişi anlamında. Azur ismini ben koydum. Çok sevdiğim bir isimdi. Gök mavisi anlamında. Doğuma girdim, doğduğu anda kendimi tutamadım ağladım. 9 ay boyunca karında, sonra karşınızda görüyorsunuz çok garip bir duygu. Vakti gelmişti. Kontrole gitmiştik, doktor daha fazla bekletmeyelim sizi dedi. Erken sezaryen gibi bir durum olmadı. Sezeryan düşünüyorduk, normal doğuma girdi. Ben kendimi kaybettiğim için Gülşen’e çok dikkat edemedim ruh haline, ağlamıştır herhalde. Maşallah boylu poslu, tosun gibi bir çocuk. Eğer onu bırakıp stüdyoya gidebilirsem, gittiğim gün Benan için bir şarkı yapacağım. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun inşallah “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler