Ana SayfaDedikoduSeren Serengil'in Hapis Cezasına Sanat Camiasından Büyük Tepki!

İlgili Postlar

Seren Serengil’in Hapis Cezasına Sanat Camiasından Büyük Tepki!

Seren Serengil’in Hapis Cezasına Sanat Camiasından Büyük Tepki!

Gülben Ergen ve Seren Serengil’in davasında herkesi şok edecek karar geçtiğimiz günlerde belli oldu. Son olarak mahkeme Seren Serengil için 3 gün zorlama hapis cezası verdi. Birçok ünlü bu kararla beraber Gülben Ergen’e öfke yağdı. Seren Serengil yanında olan hersi sosyal medya hesaplarında yazdıklarıyla beraber paylaştı.

Ünlülerden Seren Serengil’e Destek Mesajları

Gülben Ergen 3 ay önce “Duymayan Kalmasın” programında yaptığı yorumlar nedeni ile Seren Serengil’e tedbir kararı aldırmıştı. Fakat Seren Serengil, bu karara uymamış programda ve sosyal medya hesabında Gülben Ergen için yorumlar yapmaya devam etmişti. Bunun üzerine mahkeme Serengil için Gülben Ergen’in başvurusu üzerine 3 gün zorlama hapis cezası verdi.

Başta Serengil’in kavgalı olduğu Yeşim Salkım olmak üzere Nihat Doğan, Alişan, Ece Erken ve Kerimcan Durmaz gibi ünlü isimler ise sosyal medyada hesaplarından Seren’e destek mesajları yayınlarken Gülben Ergen’e yaptığı bu hareket yüzünden oldukça tepki yağdı.

Kerimcan Durmaz: Sen her zaman aileden yanaydın. Her zaman eşler ayrılmasın evlilikler bitmesin diye magazin programını barıştırma programına döndürdün. Hep kadını korudun senin kalbini biliyoruz. Hepimiz yanındayız

Ece Erken: Yanındayız… @serenserengil ne olursa olsun hapis cezasını anlamam mümkün değil.

Demet Akalın: Herzaman yanindayim guzel kalplim seni seviyorum seni seviyoruz

Alişan: 3 gün hapismi???!!!! Suçu??Şaşırmayan yoktur herhalde diye düşünüyorum bu karara!!!!Sen her zaman doğruları konuştun bizde her zaman senın yanındayız..3 gün 72 saat hemen gelıp geçiçek bir daha hatırlamayacaksın bıle ama dogrular her zaman hatırlanacak.. Geçmiş olsun kardesım..

Hakan Peker: Serencim çok üzgünüm bir an önce geçmiş bitmiş olsun  içini ferah tut üzülme seni seviyorum arkadaşım.

Cengiz Semercioğlu: Ben böyle bi karar gormedim… Bugün cezaevine böyle gönderiyorduk sereni… cuma gününe erteletti son dakikada… bu isten dolayı seren hapis yatarsa kimse kimseyle ilgili konuşamaz hale gelir ki olabilecek en kotu emsal olur bu…

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler