Ana SayfaDedikoduTürkiye'nin Konuştuğu Kayınpederine Hakkını Helal Etmeyen Damadı Nihat Hatipoğlu Yorumladı

İlgili Postlar

Türkiye’nin Konuştuğu Kayınpederine Hakkını Helal Etmeyen Damadı Nihat Hatipoğlu Yorumladı

Türkiye’nin Konuştuğu Kayınpederine Hakkını Helal Etmeyen Damadı Nihat Hatipoğlu Yorumladı

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, yaptığı programda merak eden konuları aydınlatmaya devam ediyor.Son olarak Türkiye’nin konuştuğu kayınpederinin cenazesi de hakkını helal etmeyen damadı yorumlayan Nihat Hatipoğlu bu konu için”bunları cenaze namazına gelmeden konuşmak lazım” açıklamasında bulundu.

“Kayınpederime Hakkımı Helal Etmiyorum”

Türkiye, Muğla’nın Seydikemer ilçesinde kayınpederinin cenazesinde “Hakkımı helal etmiyorum” diyen Muhlis Kocasarı’yı konuşuyor. Cenaze namazında bile helal etmeyecek ne var diye merak eden halk, bu konuyu Nihat Hatipoğlu’na sordu. Programında merak eden soruları aydınlatmaya devam eden Hatipoğlu, Muhlis Kocasarı konusunu yorumladı.

Helallik kavramının çok önemli bir konu olduğunu vurgulayan Hatipoğlu, günlerdir konuşulan olay için: “Ölmüş insan muhtaç insandır. Musallaya gelmiş insan konusunda biraz daha titiz davranmamız gerekiyor. Sağlığında zararı olmuş olabilir. Bunları cenaze namazına gelmeden önce konuşmak lazım. Tabutla musalla taşına geldikten sonra bunları konuşmak hayat boyunca bir kavganın sebebi olabilir. Benim dediğim şu, ölüm olayı gerçekleşince haksızlığa uğrayanların haksızlıkları giderilmelidir.” yorumunu yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler