Ana SayfaDedikoduEski aşıklara ne oluyor? Nihat Doğan, Seda Sayan'a canlı yayında resmen asıldı!

İlgili Postlar

Eski aşıklara ne oluyor? Nihat Doğan, Seda Sayan’a canlı yayında resmen asıldı!

Seda Sayan’ın programına katılan Nihat Doğan, canlı yayında eski sevgilisi Sayan’a asıldı. Nihat Doğan, “12 sene önce gördüm dondum, yine dondum, hala çok güzelsin.” dedi ve Seda Sayan’a duyduğu hayranlığı ifade etti. Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan, Seda Sayan’la da

Türkücü Nihat Doğan, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Seda Sayan’ın Show TV ekranlarında yayınlanan programına konuk olarak katıldı. Yeni format ile program sunmaya başlayan Seda Sayan, dört günlük cezasının bitmesinin ardından yeniden ekranlara döndü. Nihat Doğan ve Seda Sayan, 12 yıl önce ilişkilerini noktalamalarının ardından yeniden aynı karede görüldüler.

Nihat Doğan’dan Seda Sayan’a övgüler

Nihat Doğan, on iki yıl önce nikah masasının kıyısından döndüğü eski sevgilisi Seda Sayan’a övgüler dizdi. Sayan’ı ilk gördüğü günkü gibi hissettiğini ima ederek çok güzel olduğunu vurgulayan Nihat Doğan, “Hala aynısın vallahi, ilk gördüğüm gibisin. Sen dondurdun mu ne yaptın kendini? Beni dondurdu. 12 sene önce gördüm dondum, yine dondum, hala çok güzelsin.Televizyonculuğu bana öğreten Seda Hanım’dır. Aydın insan, sanatçı insan her şeyi taşıyabilmeyi bilmeli. Ayrılığı taşımanın ağırlığı daha fazladır. Ayrılığı taşıyan adam, adam gibi adamdır. Kadınlar hayatın rengidir.” diye konuştu.

Nihat Doğan’ın Seda Sayan’a bu övgüleri, “Nihat Seda’ya asılıyor” şeklinde yorumlara neden oldu. Seda Sayan ve Nihat Doğan aşkı, 12 yıl önce kıskançlık nedeni ile sona ermişti.

Seda Sayan kimdir?

Nihat Doğan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler