Ana SayfaDedikoduDilan Çiçek Deniz'le aşk yaşayan Furkan Andıç'ın meğer başka bir sevgilisi varmış!

İlgili Postlar

Dilan Çiçek Deniz’le aşk yaşayan Furkan Andıç’ın meğer başka bir sevgilisi varmış!

Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşayan Furkan Andıç’ın başka bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı. Meğer, Andıç’ın Deniz ile aşk yaşamaya başlamadan önce Sibel Aytan ile bitmemiş bir ilişkisi varmış. Aytan, sevgilisinin Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladığını haberlerden öğrendi. İşte detaylar…

Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başlayan Furkan Andıç, aslında Sibel Aytan ile aşk yaşıyormuş

Şu sıralar Çukur isimli iddialı dizide rol alan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, ünlü oyuncu Furkan Andıç ile aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz hafta patlayan aşk bombasının ardından, şimdi de ihanet iddiaları gündeme geldi. Yakışıklı oyuncu Furkan Andıç’ın, Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başlamadan önce Hıçkırık dizisinde rol alan Sibel Aytan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Aldatıldığını haberlerden öğrenmiş

Bir magazin programında gündeme getirilen konu için, Furkan Andıç’ın, “Hıçkırık” dizisinde rol alan Sibel Aytan ile 4 aydır aşk yaşadığı, ancak bir süre sonra Sibel Aytan’ın, Furkan Andıç’a ulaşamamaya başladığı, ne mesaj ne aramalara yanıt vermediği iddia edildi. İlk önceleri sevgilisi Furkan Andıç’ın bu tavırlarına bir anla veremeyen Sibel Aytan’ın, Furkan Andıç’ın bir gece kulübünde tanıştığı Dilan Çiçek Deniz ile aşk yaşamaya başladığını öğrendiği iddia edildi. Aldatıldığını öğrenince büyük bir şok yaşayan Sibel Aytan, hala kendini toparlamak için uğraşıyormuş.

Dilan Çiçek Deniz kimdir?

Furkan Andıç kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler