Ana SayfaÜnlülerKanser Olunca Eşini Boşayan Vahide Perçin, Yeniden Vahide Gördüm Oluyor!

İlgili Postlar

Kanser Olunca Eşini Boşayan Vahide Perçin, Yeniden Vahide Gördüm Oluyor!

Usta oyuncu Vahide Perçin, kanser olunca kendisiyle ilgilenmediği için oyuncu eşi Altan Gördüm’den boşanmıştı. Altı yıl önce kansere yakalanan Vahide Perçin, yıllar önce almış olduğu eşinden boşanma kararına pişman oldu! Ünlü oyuncu Perçin, tekrar eski eşine mi dönüyor?

Başarılı oyuncu Perçin, “Adını Feriha Koydum” dizisinde rol aldığı yıllarda kansere yakalanmıştı. Yaklaşık altı yıl önce rahatsızlanan oyuncu; o dönemlerdeki sağlık problemleri nedeniyle kendisine ilgi göstermediği ve tedavi sürecinde yanında bulunmadığı gerekçesiyle eşi Altan Gördüm’den 2012 yılında boşanmıştı. Artık eski sağlığına kavuşan Vahide Perçin, eski eşiyle yeniden aynı çatı altında olma kararı aldı. Bu kararda, ünlü ikilinin kendileri gibi oyuncu olan kızları Alize Gördüm’ün ısrarı olduğu da söyleniyor.

Vahide Perçin Altan Gördüm

Vahide Perçin: “Ayrılsak da beraberiz” Demişti

Geçtiğimiz yıllarda, oyuncu Perçin; ayrıldığı eşi hakkında ”Ayrılsak da beraberiz” diyerek yeniden birlikte olacaklarının ve tekrar aynı çatı altında yaşayacaklarının sinyallerini vermişti.

Vahide Perçin Alize Gördüm

Ünlü Oyuncu, Kızı Alize’nin Israrıyla Yeniden Nikah Masasına Oturuyor!

Başarılı oyuncu Perçin; kızı Alize’nin ısrarıyla, eski eşi ve kızının babası Altan Gördüm ile yeniden nikah masasına oturma kararı aldı. Usta oyuncuların, evlilik hazırlıklarına başladıkları da bildirildi. İstanbul-Kemer Country’de kütük ev bakan çiftin, nikahtan sonra burada oturma planları yaptıkları da söylentiler arasında bulunuyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler