Ana SayfaÜnlülerMünir Özkul'un cenaze töreninden dikkat çekici detaylar...

İlgili Postlar

Münir Özkul’un cenaze töreninden dikkat çekici detaylar…

Münir Özkul, önceki gün tedavi gördüğü evinde yaşamını yitirdi. 93 yaşında vefat ünlü sanatçının, bugün düzenlenen cenaze töreninde insan seli vardı. Usta sanatçının ailesi ve yakınlarının yanı sıra, hayatlarında iz bıraktığı hayranları da cenaze töreninde hazırdı. Cenaze töreninden en dikkat çekici detaylar haberimizde…

Münir Özkul’un cenaze töreni gerçekleşti

Yeşilçam’ın unutulmaz efsane oyuncularından Münir Özkul, önceki gün uzun zamandır tedavi gördüğü evinde vefat etti. Usta oyuncunun için ilk cenaze töreni bugün  Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Münir Özkul’un ailesi, sanatçı dostları ve sevenleri katıldığı törenin ardından, cenazesi Teşvikiye Camii’ne getirildi.

Cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı

Münir Özkul’un cenazesi, Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Bakırköy Mezarlığı’na defnedildi

Usta sanatçının Türk bayrağına sarılı cenazesi, gözyaşları içinde uğurlandı. Alkışlar eşliğinde uğurlanan Özkul, Bakırköy Mezarlığı’na defnedildi.

Törene katılım çok fazlaydı

Münir Özkul’un cenaze töreninde büyük bir izdiham vardi. Özkul’un ailesi, yakınları, sanatçı dostlarının yanı sıra hayatına iz bıraktığı tüm hayranları da cenaze törenine katılarak büyük ustaya son görevini yerine getirdi. Cenazeye katılanlar, “Hababam güm güm güm” diye bağırdı. Cenaze aracı, yoğun kalabalık neden, ile çok yavaş ilerlemek zorunda kaldı.

Cenazede Başbakan Binali Yıldırım da vardı

Usta sanatçının Teşvikiye’de yapılan cenaze törenine birçok ünlü ismin yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım da katıldı.

Münir Özkul’un eşi Umman Özkul çok üzgündü

Münir Özkul’un derin acı içinde olan eşi, Umman Özkul, “Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için.” diye konuştu.

Herkesin hayatında bir iz bırakarak ismini hafızalara, gönüllere kazıyan usta sanatçı Münir Özkul, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler