Ana SayfaÜnlülerMünir Özkul'un eşinden ağlatan konuşma...

İlgili Postlar

Münir Özkul’un eşinden ağlatan konuşma…

Önceki gün hayatını kaybeden Münr Özkul, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Bakırköy Mezarlığı’na defnedilen Özkul’un eşi Umman Özkul, acı kaybı için duygusal sözler etti. Umman Özkul, “Tek tesellim sıkıntılarından kurtulması oldu.” dedi. Detaylar haberimizde…

Uzun zamandır Demans hastalığı ile mücadele eden, evinde yatağa bağlı olarak tedavi gören usta sanatçı Münir Özkul, 5 Ocak günü yaşamla olan mücadelesine yenik düşerek vefat etti. Özkul’un vefat, sanat camiasını derinden sarstı, yasa boğdu.

Münir Özkul son yolculuğuna uğurlandı

93 yaşında hayatını kaybeden Münir Özkul için bugün ilk cenaze töreni,  Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Özkul’un naaşı, törenin ardından Teşvikiye Camii’ne getirildi ve öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlanarak Bakırköy Mezarlığı’nda defnedildi.

Törende insan seli oldu

Cenaze törenine katılım çok fazlaydı. Özkul’u son yolculuğuna uğurlamak için ailesi, yakınları, sanat camiasından çok sayıda ünlü isim ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yanı sıra hayranları da katıldı.

Münir Özkul’un eşinden yürek yakan konuşma

Törenden önce gözyaşlarına hakim olamayan Münir Özkul’un eşi Umman Özkul, yaşadığı acıyı kelimelere dökerken “Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için.” dedi. Umman Özkul’un bu sözleri yürekleri dağladı.

Münir Özkul’un eski eşinden vefa örneği

Cenaze törenine, Münir Özkul’un eski eşi Suna Selen de katılarak büyük bir vefa örneği gösterdi. Selen, Münir Özkul’un acılı eşi Umman Özkul’a destek oldu. Suna Selen, Münir Özkul’un vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü “Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını…” diye konuştu.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler