Ana SayfaÜnlülerMünir Özkul'un eski eşi Suna Selen'den, Özkul'un eşi Umman Özkul'a vefa örneği!...

İlgili Postlar

Münir Özkul’un eski eşi Suna Selen’den, Özkul’un eşi Umman Özkul’a vefa örneği! Cenazede destek oldu…

Önceki gün hayatına kaybeden Yeşilçam’ın usta sanatçısı Münir Özkul, bugün sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Törende, Münir Özkul’un eski eşi Suna Selen büyük bir vefa örneği gösterdi. Selen, törene katılarak Özkul’un eşi Umman Özkul’a destek oldu. Detaylar haberimizde…

Mahmut Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Hababam’ın Mahmut Hoca’sı Münir Özkul, 5 Ocak günü yatağa bağlı olarak tedavi gördüğü evinde hayatını kaybetti. Usta ismin cenaze töreni bugün gerçekleştirildi. İlk olarak Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde düzenlenen törenin ardından Özkul’un Türk bayrağına sarılı cenazesi Teşvikiye Camii’ne getirildi. Burada öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bakırköy Mezarlığı’na defnedildi.

Suna Selen’den Münir Özkul’a vefa örneği

Çok sayıda sanatçı, aile yakını ve sevenleri katıldığı törene, Münir Özkul’un eski eşi sanatçı Suna Selen de katıldı. Selen, merhum sanatçı Özkul’un eşi Umman Özkul’a destek olurken, iki ismin el ele tutuştuğu kare duygulandırdı.

Bir melekle beraber olduğu için şanslıydı

Suna Selen, Münir Özkul’un vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü ifade ederken “Türk Tiyatrosu için çok önemli bir isimdi. Çok değerli bir sanatçımızdı. Şunu da söyleyeyim böyle bir melekle beraber olduğu için şanslıydı. Aslında Umman Hanım hepimizin şansıydı. Hepimiz biliyoruz ne kadar yaşamını uzattığını, iyi baktığını…” diye konuştu.

Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için

Sanatçı Münir Özkul’un son eşi Umman Özkul ise, yaşadığı acıyı “Çok üzgünüm, hep yanımda olmasını istiyordum ama. Tesellim, çok sıkıntıları vardı, o sıkıntılardan kurtulduğu için…” kelimeleri ile ifade etti.

Münir Özkul, kelimenin tam anlamı ile insan seli arasında son yolculuğuna uğurlandı. Usta sanatçının cenaze törenine, ailesi, yakınları, sanat camiasından bir çok ismin yanı sıra yüzlerce hayranı da katıldı.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler