Ana SayfaÜnlülerAli Sunal'dan Duygusal Münir Özkul Paylaşımı..

İlgili Postlar

Ali Sunal’dan Duygusal Münir Özkul Paylaşımı..

Ali Sunal’dan Duygusal Münir Özkul Paylaşımı

Türk sinemasının usta ismi Münir Özkul bugün son yolculuğuna uğurlandı. Aramızdan ayrılması ile herkesin derinden etkileyen usta oyuncunun Kemal Sunal ile olan rolleri “Mahmut Hoca” olarak akıllara kazındı. Ali Sunal, Münir Özkul hakkında Kemal Sunal ile olan fotoğrafı paylaşarak duygusal bir mesaj yayınladı.

“Mahmut Hoca, Yaşar Usta…”

Münir Özkul, kendisine has oyunculuğu ve sayısız rolü ile akıllara kazındı. Oynadığı her filmde kendisine hayran bırakan usta oyuncunun hayata gözlerini yumması 7’den 70’e herkesi derinden etkiledi. Hepimiz Mahmut Hoca’nın öğrencileriyiz. Verdiği öğütleri, öğrencilerine olan tutumu ile Münir Özkul hepimizin öğretmeni oldu. Usta oyuncunun bir başka unutulmaz rolü ise Yaşar Usta… Azla yetinen, çocukları için her şeyi yapan, güzel yürekli Yaşar Usta…

“Çok Sevdiği Münir Abisi, Kemal’inin Yanında..”

Vefatından bu yana unutulmayan, filmlerine rastladığımız zaman hepimizin içinden”Ah be Kemal Sunal, çabuk gittin” dedirten Kemal Sunal’ın oğlu Ali Sunal da Münir Özkul için duygusal mesajını paylaştı.

Kemal Sunal ile Münir Özkul’un birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşan Ali Sunal, fotoğrafın altına şu notu yazdı” Çok sevdiği Münir abisi Kemal’inin yanında… ne desem boş her şeyi Münir abinin babama bakışı anlatıyor bence.”

Ali Sunal'dan Duygusal Münir Özkul Paylaşımı..
Ali Sunal’dan Duygusal Münir Özkul Paylaşımı..

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler