Ana SayfaÜnlülerDevlet Bahçeli, Münir Özkul için taziye mesajı gönderdi

İlgili Postlar

Devlet Bahçeli, Münir Özkul için taziye mesajı gönderdi

Uzun zamandır tedavi olduğu evinde önceki gün hayatını kaybeden usta sanatçı Münir Özkul, bugün düzenlenen cenaze töreni sonrasında defnedildi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Münir Özkul için taziye mesajı gönderdi. Bahçeli, “Merhuma yüce Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.” dedi. Detaylar haberimizde…

Münir Özkul cenaze töreni sonrası defnedildi

Türk sinemasının önemli değerlerinden biri olan sanatçı Münir Özkul, 5 Ocak Cuma günü uzun zamandır yatağa bağlı şekilde tedavi gördüğü evinde yaşamını yitirdi. Özkul için ilk tören, bugün Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde gerçekleştirildi. Ardından,  Nişantaşı’nda Teşvikiye Camii’ne getirilerek öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Bakırköy Mezarlığı’na götürülerek defnedildi.

Cenazede büyük kalabalık

Münir Özkul için düzenlenen cenaze namazına ailesi, yakınları ve sanat camiasından bir çok ismin yanı sıra, yüzlerce hayranı da katıldı. Törende büyük bir kalabalık usta sanatçı için son görevini yerine getirmek için hazır bulundu.

Devlet Bahçeli’den Münir Özkul için taziye mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merhum sanatçı Münir Özkul’un ailesine taziye mesajı gönderdi. Bahçeli mesajında  “Türk meddah, sinema ve tiyatrosuna büyük katkıları olan Sayın Münir Özkul’un vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Merhuma yüce Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler