Ana SayfaÜnlülerAyşen Gruda, Münir Özkul hakkında konuştu: "İnsanlar yaşarken devletin yanında olması gerekir"

İlgili Postlar

Ayşen Gruda, Münir Özkul hakkında konuştu: “İnsanlar yaşarken devletin yanında olması gerekir”

Sanatçı Münir Özkul’un hayatını kaybetmeden önce devletin onun yanında durmadığı konusunda bazı serzenişleri olduğunun altını çizen Ayşen Gruda, “İnsanlar yaşarken devletin yanında olması gerekir.” diye konuştu. Detaylar haberimizde…

Usta oyuncu Ayşen Gruda, Münir Özkul’un vefat etmesinin hemen ardından Habertürk canlı yayınına telefon bağlantısı ile katıldı. Gruda, Özkul’un vefat etmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirirken, hükümetlerin ve devletin böyle sanatçıların her zaman yanında olması gerektiğinin altını çizip, Münir Özkul’un bu konuda serzenişi olduğunu ifade etti.

Ayşen Gruda: İnsanlar yaşarken hükümetlerin devletin arkasında, yanında olması gerekiyor

“Kafama Takılan şeyler var” diyen Ayşen Gruda, “Hepimizin başı sağ olsun. Türkiye’nin başı sağ olsun. Kafam takılan şeyler var. Neden öldükten sonra bu kadar vavelya kopartılıyor. Neden yaşarken büyük büyük insanlar anılmıyor. Bir şey daha… Acaba telif haklarını alabilecek mi? Bunun cevabını kim verecek bana? Bütün hayatım boyunca onunla oynadım. Bu arada hayat devam ediyor. Onu seyirciler fazlasıyla tanıyor. Klişe şeylerden nefret ediyorum. İnsanlar yaşarken iyi yaşamaları için hükümetlerin devletin onun arkasında yanında olması gerektiğini düşünüyorum.” diye konuştu.

Zannediyorlar ki, oynadıkça para alıyoruz

“Böyle bir serzenişi var mıydı?” sorusu yöneltilen usta oyuncu Ayşen Gruda, “Vardı. Hepimizin vardı. Halk bunu bilmiyor. Zannediyorlar ki, oynadıkça para alıyoruz. Ayıp denen bir şey var. Türkiye’de ayıp mayıp, vicdan… Nereye saklandı bilmiyorum…” şeklinde yanıt verdi.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler