Ana SayfaÜnlülerMünir Özkul'un vefatı Müjdat Gezen'i gözyaşlarına boğdu!

İlgili Postlar

Münir Özkul’un vefatı Müjdat Gezen’i gözyaşlarına boğdu!

Usta sanatçı Münir Özkul’un vefat haberi ile adeta yıkılan Müjdat Gezen, CNN Türk canlı yayınına bağlanıp konuştuğu sırada gözyaşlarına boğuldu. Detaylar haberimizde…

Yeşilçam’ın unutulmaz sanatçısı Münir Özkul, bugün makineye bağlı olarak tedavi olduğu evinde hayatını kaybetti. Efsane oyuncusunun vefat haberi, sevenlerini yasa boğdu. Bu isimlerden biri de Müjdat Gezen’di.

Müjdat Gezen gözyaşlarına boğuldu

Usta sanatçı Müjdat Gezen, Münir Özkul’un ölüm haberinin ardından CNN TÜRK canlı yayınına bağlandı ve duyduğu üzüntüyü kelimelerle anlatmaya çalıştı. Çok duygulanan Gezen, gözyaşlarına hakim olamadı.

Münir abi çok başka bir sanatçıydı

İşte Müjdat Gezen’in o konuşması: Çok konuşabilecek durumda değilim. Onun tiyatrosu sayesinde tiyatromu açtım. Onunla tanışalı yıllar oldu. İlk ustamdı. O hayattayken bir dershanemin adını Münir Özkul dershanesi koymaktan dolayı çok mutluyum. Münir Özkul ummandı. Aletlere bağlıydı son gördüğümde ona güzel bir jübile yapmıştım. Münir abi çok başka bir sanatçıydı. Söyleyecek fazla bir şey bulamıyorum. Hepimizin başı sağ olsun.”

Müjdat Gezen, “ilk ustam” dediği Münir Özkul’un vefatından dolayı derin üzüntü duydu.

Münir Özkul’un cenazesi

Efsane oyuncu Münir Özkul, 93 yaşında hayatını kaybetti. Ailesi, yakınları, sevenleri ve sanat camiası, Özkul’un vefat haberi ile derinden sarsıldı. Usta oyuncunun kızı acılı Güner Özkul’un yaptığı açıklamaya göre; cenaze töreninin Pazar günü gerçekleşmesi planlanırken, cenazesinin Teşvikiye Camii’nden kaldırılması kararlaştırıldı.

Münir Özkul kimdir?

Müjdat Gezen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler