Ana SayfaÜnlülerMünir Özkul öldü, Zafer Algöz isyan etti: Akbabalar gözünüz aydın!

İlgili Postlar

Münir Özkul öldü, Zafer Algöz isyan etti: Akbabalar gözünüz aydın!

Münir Özkul’un vefatı tüm Türkiye’yi yasa boğarken, Zafer Algöz isyan etti. Her yıl çıkan “Münir Özkul öldü” haberlerine isyan eden Algöz, “Her Sene ‘Münir Özkul öldü’ diye haberler yapan akbabalar gözünüz aydın.” dedi. Detaylar haberimizde…

Uzun zamandır demans hastalığı ile mücadele eden, son zamanlarda evinde makineye bağlı olarak hayatını sürdüren Yeşilçam’ın usta sanatçısı Münir Özkul, bugün yaşam mücadelesine yenik düştü ve vefat etti. Özkul’un vefatı, sanat camiasını derinden sarstı.

Zafer Algöz isyan etti

Birçok ünlü isim Münir Özkul’un vefatından dolayı duyduğu derin üzüntüyü sosyal medyada dile getirirken, oyuncu Zafer Algöz isyan etti.

Her sene ‘öldü’ diye yalan haber yapan akbabalar gözünüz aydın

Zafer Algöz, Münir Özkul’un her yıl öldüğü yönünde asılsız haber yapanlara sert çıktı ve “Münir Özkul vefat etti. Her sene ‘öldü’ diye yalan haber yapan akbabalar gözünüz aydın. Mahmut Hocamız da gitti” mesajını yayınladı.

Münir Özkul’un vefatı ile çok sayıda ünlü isim sosyal medya hesabı üzerinden taziye mesajları yayınladı, üzüntülerini ifade eden kelimeler içeren mesajlar yayınladı.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler