Ana SayfaÜnlüler10 Yıllık Evlilik Bitti!

İlgili Postlar

10 Yıllık Evlilik Bitti!

Magazin dünyasından bir ayrılık haberi daha geldi. Müzisyen Murat Evgin ve Elif Evgin’in 10 yıllık evliliği bitti. Ünlü şarkıcının eşiyle 6 aydır ayrı olduğu ortaya çıktı.

Türk Pop Müziği’nin usta ismi Erol Evgin’in kendi gibi müzisyen oğlu Murat Evgin, 10 yıllık evliliğini noktaladı. Çiftin, ağustos ayında anlaşmalı boşanma kararı aldığı öğrenildi.

2007’DE ADİLE SULTAN SARAYI’NDA EVLENMİŞLERDİ

Okul yıllarında çeşitli gruplarla çalışan Murat Evgin, 1993 yılında babasının 25. Sanat Yılı Konseri’nde gitarıyla sahneye çıkarak profesyonel müzik hayatına başlamıştı. Yıllar içerisinde birçok dizi ve filme yaptığı müziklerle adından söz ettiren Evgin, internet televizyonculuğunun dünya lideri Netflix Amerika’da yayınlanacak tarihsel dizi “Myths & Monsters”ın müziklerine imza atarak geçtiğimiz günlerde yeniden gündeme gelmişti. Başarılı müzisyen bu sefer ayrılık haberleriyle magazin gündeminde. 2007 yılında Adile Sultan Sarayı’nda düzenlenen düğünle evlenen Murat Evgin ve Elif Evgin boşandı. Erem Erol adlı bir de oğulları olan Evgin çifti, Gaziosmanpaşa Aile Mahkemesi’ne anlaşmalı boşanma dilekçesi verdi.

TAZMİNAT TALEBİNDE BULUNMADILAR

Ağustos ayında görülen duruşmada ayrılmalarına karar verilen çiftin birbirlerinden herhangi bir tazminat talebinde bulunmadığı öğrenildi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler