Ana SayfaÜnlülerOğuzhan, Sinema Filmiyle İddialı Dönüyor!

İlgili Postlar

Oğuzhan, Sinema Filmiyle İddialı Dönüyor!

Tiyatrodaki başarısını televizyona taşıyan Oğuzhan Kayra Koç, ilk sinema filmiyle iddialı geliyor. Kaliteli yapımlarla genç yaşında adından söz ettiren Koç, yeni rolü için kamp dönemine girdi.

Peter Pan Müzikali, Çanakkale Mahşeri, The Passangers gibi tiyatro oyunlarında başrolde yer alan Oğuzhan Kayra Koç, başarılı yapımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. En son rol aldığı ‘Hayat Şarkısı’ ve ‘Umuda Kelepçe Vurulmaz’ adlı dizilerle kamera önü deneyimi  elde eden genç oyuncu, yeni bir sinema filmine hazırlanıyor. 21 yaşındaki genç oyuncu Oğuzhan Kayra Koç, çekimlerine yakında başlanacak olan  sinema filmi için yoğun bir kamp sürecine girdi.

“PSİKOPAT BİR KARAKTERİ CANLANDIRMAK İSTİYORUM”

Düzenli olarak spor yaparak rolüne hazırlanan Koç, yeni rolü için heyecanlı olduğunu belirterek detayları yakında sinema severlerle paylaşacağını söyledi. Oyuncu Oğuzhan Kayra Koç, en çok oynamak istediği rolü ise şu sözlerle açıklıyor: “İçimde onlarca role girebilecek bir ruh taşıyorum. Psikopat bir karakteri canlandırmak sanırım benim için çok heyecan verici olurdu.” dedi.

Oğuzhan Kayra Koç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler