Ana SayfaÜnlülerEn Çok Konuşulan Gazeteci Balçiçek İlter Oldu

İlgili Postlar

En Çok Konuşulan Gazeteci Balçiçek İlter Oldu

Hafta içi her gün 13:00’de Star’da ‘Balçiçek İlter’le Olay Yeri’ adlı programı ile seyirciyle buluşan gazeteci İlter, bu haftanın en çok konuşulan ismi olmayı başardı.

Gazeteciliğe Cosmopolitan Dergisi’ne çeviriler yaparak başlayan, ardından yıllar içerisinde muhabirlik, editörlük ve haber müdürlüğü yaparak kariyerinde ilerleyen gazeteci – yazar Balçiçek İlter, gazetecilikteki başarısını televizyonda da sürdürmeye devam ediyor. Sektördeki tecrübe ve birikimlerini eylül 2017’de yayın hayatına başladığı  ve hafta içi her gün Star TV’de ekrana gelen ‘Olay Yeri’ adlı programına taşıyan Balçiçek İlter, kısa sürede kayıp olan 25 kişiyi ailesine kavuşturdu.

MEDYA TAKİP AÇIKLADI

Ünlü gazeteci Medya Takip Merkezi’nin yapmış olduğu 22-28 Ocak 2018 tarihleri arasındaki araştırmaya göre geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan gazetecinin Balçiçek İlter olduğunu açıklandı.

PROGRAMIN İÇERİĞİNDE NE VAR?

Başarılı gazeteci ve sunucu Balçiçek İlter, Olayı Yeri programında; faili meçhul cinayetleri aydınlatmak ve sır dolu kayıpları bulmak için ekibiyle birlikte oldukça titiz bir çalışma yürütüyor. Gizli kalmış gerçekler bu programda ortaya çıkıyor ve esrarengiz dosyalar, Balçiçek İlter ile araştırılmak üzere masaya yatırılıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler