Ana SayfaDedikoduŞeyda Coşkun: Rakiplerim Şikayet Etmiştir

İlgili Postlar

Şeyda Coşkun: Rakiplerim Şikayet Etmiştir

Şeyda Coşkun: Rakiplerim Şikayet Etmiştir

Birçok ünlünün yaşam koçluğunu üstlenen Şeyda Çoşkun rakipleri tarafından sık sık diploması yönünden eleştirilmekteydi. Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterlere uygun diploması olmadığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Şeyda Çoşkun trafikte objektiflere yakalanınca bu konuyla alakalı konuştu.

Rakiplerim Şikayet Etmiştir

Ünlülerin diyetisyeni olan Şeyda Çoşkun için olan şok iddia geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. İddiaya göre, izinsiz ve yetkisiz sağlık hizmeti verdiği ileri sürüldü. Soruşturma sonunda Şeyda Coşkun hakkında, “Sağlık Hizmetleri Kanunu’na muhalefet” suçundan dava açıldı. Televizyon dünyasına kendisini yaşam koçu olarak tanıtan Şeyda Coşkun, Gülben Ergen, Hacı Sabancı, Derya Baykal, Gülşen gibi birçok kişinin yaşam koçluğunu yaptı. Kişi başı 3 bin dolar ücret talep eden Coşkun’un aylık kazancının 200 bin lirayı bulduğu ileri sürülüyor.

Bu olaydan sonra Tuğba ve Şeyda Çoşkun kardeşler trafikte objektiflere yakalandı. Arabadan inip bu konuyla alakalı yorum yapan Şeyda Çoşkun, “Şikayet eden kişilerin benim danışmanım olmadıkları kesin. Rakiplerim olabilir. Ben spor hocasıyım. Alnımın teriyle bu işi yapıyorum. Zirve çok soğuktur, rüzgarlıdır. Zirveye çıkacaksan, o soğukla da mücadele etmek zorundasınız.”  şeklinde konuştu.

Şeyda Coşkun: Rakiplerim Şikayet Etmiştir
Şeyda Coşkun: Rakiplerim Şikayet Etmiştir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler