Ana SayfaDedikoduSeda Sayan'dan Seren Serengil açıklamasına yanıt gecikmedi

İlgili Postlar

Seda Sayan’dan Seren Serengil açıklamasına yanıt gecikmedi

Seren Serengil’in 3 gün zorlama hapis cezası aldığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Bu konu açıklama sonrasında magazin haberleri zirvesinde sürekli Seren Serengil ile ilgili açıklamalar yapan ünlü isimler yer alıyor. Dün Bugün Hapse Girecek Olana Seren Serengil Neden Teslim Olmadı? haberini paylaşmıştık ancak Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için Seren Serengil cezaevine giremedi.

Dün Neler Olmuştu?

Sürpriz bir şekilde Seda Sayan’ın programına katılan Seren Serengil canlı yayında şu açıklamaları yapmıştı: “Benim konuşma yasağını deldiğim iddia ediliyor. Ben konuşma yasağını delmedim. İftira ve hakaret edemem. Her haber doğru. Bütün programlarda çıkan haberler doğru. Bunlar ispatlı ve doğru. Ben konuşmaya devam ettiğim şeyler programın içeriğiyle ilgili. Bu karar tamamen haksızlık. Cezaevinden çıkar çıkmaz dava açacağım. Seda abla beni seviyorsan… Beni daha fazla üzmeyin. Madem böyle bir karar çıktı… Çıktıktan sonra bunun neden doğru bir karar olmadığını teker teker açıklayacağım. Benim konuşma hakkım var. Yasada da böyle bir şey yok. Sadece hakaret ve iftira edemezsin diyor yasa. Bu hakim hakkında da dava açacağım. Mahkeme zaten bu kararı reddetti ama o hakim karar verdi. Beni içeri tıktırmak için yaptılar. Şerefimin ve onurumun üzerine yemin ederim hayatımda kimseye iftira atmadım.”

Seren Serengil’in açıklamaları sonrası uzun uğraşları sonucunda Seren Serengil’in annesi Nevin Serengil telefonla programa bağlanarak “Seren beni hiç mahçup etmedi. Sen sırtından vuruldun. Doğrularınla gidiyorsun. Çok büyük bir vefasızlık var” dedi.

Seda Sayan kimdir?

Bugün Neler Oldu?

Bugün de Seren Serengil kendi programında konu ile ilgili bir açıklama paylaştı. “Bu karar geçtiğimiz cuma günü alındı. Normal şartlarda ben perşembe günü girecektim. Bu bana mektup yoluyla tebliğ edilecekti. Ben de dedim ki mektubu beklemeyelim kararı elden alalım. Avukatım gitti, hakime hanımla görüştü. Hakime hanıma ‘alabilir miyiz?’ diye sormuş. O da demiş ki ‘Yazdıkları bir şeyi beğenmedim. Onun düzeltilmesini istedim. Düzelttireceğim. Kararı yazacağım’ demiş. ‘Yazacağım’ deyince avukatta bana ‘tamam yazılıyor’ dedi. Biz de kararı elden alacağımız için ona göre planımızı yaptık.” Açıklaması sonrası dün telefonla bağlandığı Seda Sayan’ı kastederek “Ben onu hayatımdan sildim” açıklamasını yaptı.

Seren Serengil kimdir?

Seda Sayan’dan Seren Serengil Açıklaması

Seren Serengil’in açıklamaları sonrası Seda Sayan da kendi programında canlı yayında cevap verdi. “Seren asla kötü kalpli değil. Seninle ne konuşuyorsam, Gülben’le de konuşuyorum. Biz hiçbirimiz bu cezayı onaylamıyoruz. Gülben Ergen’e de söyledim. Gülben Ergen, “bu benim kararım değil” dedi. Seren, anneni ben bağlamadım. Annen rejinin altına üstüne getirdi. Annen bağlanmak istedi. Annen birtakım isimleri ifşa edince, cevap verme hakkı vermek durumundayım.  5 yıldır görüşmediğim Sacit Aslan canlı yayına bağlandı. Çünkü onun da cevap hakkı var. Ben herkese, her duruma vakıf olmak zorundayım. Cengiz Semercioğlu, “yarın Seda Sayan da yatacak” diyor. Hırsız değilim, uyuşturucu kullanmıyorum neden yatacakmışım. Cengiz, ben seni hedef göstermedim. ‘Sen dahil herkes konuştu, kabak Seren’in başına patladı’ dedim. Cengiz’im, seni de Seren’i de çok seviyorum.”

Gülben Ergen kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler