Ana SayfaDedikoduHarun Tan'ın Yeni Aşkının Şaşırtan Ebru Şallı Benzerliği

İlgili Postlar

Harun Tan’ın Yeni Aşkının Şaşırtan Ebru Şallı Benzerliği

Ünlü sunucu ve eski manken Ebru Şallı’nın eski eşi Harun Tan, gecen gece sevgilisiyle görüntülendi. Bir mekanda birlikte yemek yiyen çift, mekan çıkışı muhabirlerin sorularını cevapsız bıraktı. Harun Tan’ın yeni aşkı, Ebru Şallı’ya olan benzerliğiyle dikkat çekti. 

2013 yılında Ebru Şallı’yla olan evliliğini noktalayan ve Pars adında bir erkek çocuğu bulunan Harun Tan, geçtiğimiz haftalarda Şallı ile barıştığına yönelik haberlerle gündeme gelmişti. Bu haberlerin üzerinden çok geçmeden Tan, Yeniköy’deki bir mekanda yeni sevgilisiyle objektiflere takıldı.

MEKAN ÇALIŞANLARI AZARLAYARAK GAZETECİLERİ ŞİKAYET ETTİ

Cam kenarında keyifli akşam yemeği yiyen çift,  kemeramanları fark edince rahatsız oldu. Rahatsızlığını önce mekan çalışanlarını azarlayarak belli eden Harun Tan, ardından görüntü alınmaması için talimat verdi. Bunun üzerine mekan çalışanlarından biri polis koruma noktasında görevli olan bir polis memurunun yanına gitti. Mekan çalışanı, Harun Tan’ın gazetecilerden şikayetçi olduğunu polise iletti. Bu atağının başarıya ulaşmaması üzerine Tan, bir süre daha mekanda oturduktan sonra mekandan ayrılırken sevgilisini orada bırakarak arabasıyla evinin yolunu tuttu.

 

Ebru Şallı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler