Ana SayfaDedikoduGeçen ayın en çok merak edilen haberleri Aralık 2018

İlgili Postlar

Geçen ayın en çok merak edilen haberleri Aralık 2018

Geçen ayın en çok merak edilen haberleri… Geçtiğimiz ay ünlüler dünyasında son derece hareketli günler yaşandı. Ünlüler, farklı farklı olaylar ile gündeme geldi. Peki, Aralık ayının en çok merak edilen ve en çok okunan haberleri hangileri oldu? Geçen ayın en çok merak edilen haberlerini sırası ile haberimizde bulabilirsiniz…

Geçen ayın en çok okunan haberleri Kasım 2018

Sacit Aslan Hakan Ural’ı Topa Tuttu!

Sacit Aslan Hakan Ural’ı topa tuttu! Beyaz Tv’de ekrana gelen Söylemezsem olmaz isimli programın sunucularından Bircan Bali’nin Hakan Ural’a ateş püskürmesinden sonra bir tepki de Sacit Aslan’dan geldi. Bugün yayınlanan programın konuğu olan Sacit Aslan, Hakan Ural hakkında oldukça sert sözler sarf ederek dikkatleri çekti.

Şahin Tepesi Neden Final Yapıyor?

Atv ekranların sevilen dizisi Şahin Tepesi ile ilgili üzücü haber! İlgiyle izlenen Şahin Tepesi final yapıyor. Peki ilgiyle izlenen Şahin tepesi neden Final yapıyor?

Yemekteyiz’den İhraç Edilen Soner Pakdemir’den Açıklama Geldi!

Tv 8 kanalının en sevilen programı ‘Yemekteyiz’ yarışmasına bu hafta damgasını vuran yarışmacı Soner Pakdemir’in niçin birden bire programdan çekildiği merak edildi..Programın ünlü sunucusu Onur Büyüktopçu ve Soner Pakdemir’den birbiriyle çelişen açıklamalar geldi.

İstanbullu Gelin’deki Şok Eden Sahne!

Star Tv ekranlarında sevilerek izlenilen ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin yenibölümü dün akşam yayınlandı. İzlenilen bölümünde Osman Boran ve arkadaşı Gülbin’in arabada geçen sahnedeki şaşırtan cinsel ilişki benzetmesi, magazin haberleri‘ne bomba gibi düşerken, tepkiler sosyal medyadan bir çığ gibi arttı.

“Gülben Ergen’in İç Çamaşırları Bende Kaldı!”

“Gülben Ergen’in iç çamaşırları bende kaldı!” Bir dönem adı iş adamı Tolga Duğles ile adı aşk dedikodusuna karışan Gülben Ergen hakkında şok iddia ortaya atıldı. Söylemezsem Olmaz isimli programa konuşan Tolga Duğles’in şoförü, Gülben Ergen hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Avlu’dan Çukur’a Bomba Transfer!

Avlu’nun son bölümünde kızının intikamını almak için hapishaneden kaçan Deniz, kızının katili yani Kudret’in oğlu Alp’i öldürüyor. Alp’in ölümü medyada büyük bir tepkiye neden oldu. Avlu izleyicilerinin çoğu Deniz’in Alp’i öldürmesini istese de Alp öldükten sonra karakterin diziden çıkmasını da istemedi.

İstanbullu Gelin’in Gerçek Hikayesinin Sonu!

Star Tv’nin önemli dizileri arasında yer alan İstanbullu Gelin, son günlerde hikayesiyle gündemde yer alıyor. Gerçek hayatta hikayenin baş karakteri olduğu iddia edilen Ülkü Üst Sarpkan, son günlerde diziyi takip eden birçok seyircinin araştırdığı isim oldu. Peki, Gerçek İstanbullu Gelin olduğu söylenen Ülkü Üst Sarpkan kimdir? İşte, hikayesinden bazı bilgiler…

Kadın Dizisinde Ölen Kim?

Kadın 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kadın yeni bölüm fragman içinde; Sarp, Bahar’ı arayarak birkaç gün içinde onları güvenli bir yere götüreceğini söylüyor. Bahar onu telefonda terslese de başka çaresi yok. Nisan ve Doruk’u da alıp alel acele evden çıkıyorlar. O sırada bir grup adam içeri giriyor. Bir silah sesi duyuluyor. Arif olanları uzaktan izlerken, adamlar ‘öldü, öldü’ diyerek binadan çıkıyor. “Kim öldü” sorusuna ise yanıt olarak ‘kadın öldü’ deniliyor.

Şahin Tepesi Final Mı Yapacak?

Büyük iddia ile ekrana gelen atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi, 5. bölümüyle Cuma akşamı izleyicilerle buluştu. Ancak dizinin reytingleri 5 bölümdür beklentilerin altında kalmaya devam ediyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan Şahin Tepesi dizisi, haftalar geçse de bu durumunu bir türlü düzeltemedi. Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi hem de çekim teknikleriyle çok başarılı bir yapım olmasına karşın Cuma akşamları rakipleri karşısında zorlanıyor.

Mehmet Ali Erbil gözünü açar açmaz kimi görmek istedi?

Mehmet Ali Erbil gözünü açar açmaz kimi görmek istedi? Yoğun bakımdan çıkan ve uyanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, uyanır uyanmaz görmek istediği kişileri söyledi. Mehmet Ali Erbil’in ilk görmek istediği kişiler kimlerdi? Sağlık durumu nasıl?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler