Ana SayfaDizilerŞahin Tepesi Final Mı Yapacak?

İlgili Postlar

Şahin Tepesi Final Mı Yapacak?

Büyük iddia ile ekrana gelen atv’nin yeni dizisi Şahin Tepesi, 5. bölümüyle Cuma akşamı izleyicilerle buluştu.

Ancak dizinin reytingleri 5 bölümdür beklentilerin altında kalmaya devam ediyor. Sezona kötü bir başlangıç yapan Şahin Tepesi dizisi, haftalar geçse de bu durumunu bir türlü düzeltemedi.

Hem oyuncu kadrosu hem de hikayesi hem de çekim teknikleriyle çok başarılı bir yapım olmasına karşın Cuma akşamları rakipleri karşısında zorlanıyor.

Başrollerinde Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Aybüke Pusat ve Boran Kuzum’un olduğu Şahin Tepesi dizisinin beklentileri henüz karşılayamadığını söylemek yanlış olmayacak.

Dizinin reytinglerinde 5. bölümün sonuçları şöyle oluştu: Total de 3.63 reytingle 14. Sırada AB de ise 3.77 reytingle 7. Sırada….

İzlenme paylarına bakıldığında da Şahin Tepesi dizisinin 10’lu izlenme oranlarına bile yaklaşamaması gelecek adına umutsuzluk oluşturuyor.

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

Şahin Tepesi dizisinin durumu içler acısı! Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın enerjisi düşük!

Milliyet Blog yazarlarından Çetin Kaya, dizinin durumunu kaleme aldığı değerlendirme yazısında şu noktalara dikkat çekiyor:

“Dizi sıkıcı bölümlerle yoluna devam ediyor akıcı bir senaryosu yok sadece şunu gözlemliyorum çok klişe bir projeyi öyle değilmiş gibi izleyiciye satma çabası var.

Ama görünen o ki izleyici bunu yememiş. Dizi senaryosuyla izleyici çekemiyor.

Oyunculara gelecek olursak dizinin kadrosu bence çok uyumsuz. Sosyal medyada da özellikle bu konuda görüş bildirenler ağırlıkta.

Özellikle Boran Kuzum ve Aybüke Pusat hiç olmamış ikili olarak enerjileri sıfır.

Oyunculuklara gelecek olursak Boran Kuzum beklentilerin altında kalan zayıf bir performans ortaya koyuyor, bence asla bir başrol havası ve duruşu yok.

Aybüke Pusat ise yeni imajı ile ekranda hiç iyi durmuyor ayrıca oyunculuk performansını da beğenmiyorum ben yeterli değil.

Zerrin Tekindor, Ebru Özkan ve Murat Aygen ise belli bir kalitede oyunculuk gösterseler de bence zayıf kalmışlar daha ünlü ve dikkat çeken isimler olabilirdi.

Açıkçası diziyi ne kadro ne de senaryo olarak çok beğenmedim ben parlak bir proje olmamış. Beklentilerin altında çıkan ve büyük bir hayal kırıklığı yaratan bir iş imajı çiziyor şuan benim gözlemimce.

Dizi aldığı reyting oranlarıyla finale adeta göz kırpıyor! Kanal için yeterli oranları aldığını düşünmüyorum eminim kimse düşünmüyordur.

Dizini ciddi bir yükselme yaşamazsa fazla ömrü olmaz gibi. Bakalım dizi yükselişe geçip yoluna devam mı edecek yoksa düşüşe devam edip tehlikeli sularda gezmeye mi başlayacak? Bekleyip göreceğiz…”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler