Ana SayfaÜnlülerŞahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

İlgili Postlar

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu

Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu da kimler var? Ay Yapım’ın yeni dizisi  Şahinler Tepesi ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.  80’lerin unutulmaz yabancı dizisi Falcon Cerst’den uyarlanan dizi de bir çok dikkat çekici oyuncu yer alıyor. Türkiye de Falcon Cerst dizisi Şahin Tepesi ismi ile yayınlanmış ve izlenme rekorları kırmıştı. Şahinler Tepesi  dizisini yönetmesi için Hilal Saral yer alırken dizinin senaryosu  Melek Gençoğlu ve ekibi kaleme alıyor. Şahin Tepesi Oyuncu Kadrosu haberimizde…

Şahin Tepesi Konusu

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı… Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır…

Birlikte büyüdüğü Tuna’nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna’yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur. Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.
Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.

Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe’nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.

Şahin Tepesi’nin Kadınları Aslında Onlar Kim?

Şahin Tepesi hangi oyuncu, hangi rolde?

Şahin Tepesi sıra dışı hikayesinin yanı sıra, oyuncu kadrosu ile de dikkat çekti. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı dizide, hangi oyuncu hangi rolde?

Şahin Tepesi Oyuncuları

Ebru Özkan – Melek Özden

Ebru Özkan kimdir
Ebru Özkan kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zerrin Tekindor – Tuna Akdora

zerrin-tekindor

Zerrin Tekindor Kimdir?

Murat Aygen Demir Akdoraü

Murat Aygen Kimdir?

Aybüke Pusat  Verda Özden

Aybüke Pusat Kimdir?

Boran Kuzum  –  Efe Akdora

Boran Kuzum Kimdir?

Mustafa Mert Koç – Cem Özden

mert-koc
 

Mustafa Mert Koç Kimdir?

Leyla Tanlar – Deniz Akdora

Leyla Tanlar Kimdir
Leyla Tanlar Kimdir?

Esra Dermancıoğlu

esra-dermancioglu-bir-turlu-veremedigi-kilolariyla-basi-dertte

Esra Dermancioğlu Kimdir?

Kaan Taşaner

Kaan Taşaner Kimdir?

Aslıhan Karalar

Aslıhan Karalar Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler