Ana SayfaKimdirMustafa Mert Koç Kimdir?

İlgili Postlar

Mustafa Mert Koç Kimdir?

1994 İstanbul doğumlu olan Mustafa Mert Koç Yeter adlı diziyle tanınmış yeni oyuncular arasında yer almaktadır.


Bugün Doğan Ünlüler

HAYATI VE ROL ALDIĞI PROGRAMLAR

Sosyal medya hesabından çok fazla takipçiye sahip olan Mustafa Mert Koç sosyal medyanın fenomeni durumunda bulunuyor. Özellikle genç kızlar tarafından çok fazla ilgi odağı olan Mustafa Mert Koç; Kıvanç Tatlıtuğ’un tahtını sallayacak olan yeni gelen oyuncular arasında yer aldığı belirtiliyor. Özellikle Kolpaçino 3. Devre ile sinemaya adım atacak olan Koç; Haziran’da çekimlerine başlanacak filmde sürpriz bir rol alacak.

Instagram’a yüklemiş olduğu fotoğraflarla sanal alemde oldukça popüler olan yakışıklı oyuncu 30.100 kişilik takipçi ordusuna sahip siyaset bilimi okuyan ve gayet aklı başında biri olan Mustafa Mert Koç; özellikle Sırbistan ve Balkan taraflarından çok güzel yorumlar geldiğini belirtiyor. Daha önce 110 kilo olan Mustafa Mert Koç 35 kilo vererek 83 kiloya inmiş ve bu sayede hayatının değiştiğini belirten oyuncu gördüğü ilgiden çok memnun. Kolpaçino 3. devre isimli film için Şafak Sezer’le görüştüğünü belirten Mustafa Mert Koç küçük bir rol olsa da bu sayede sinemaya adım atmış olacak.

TV ekranlarına gelen Yeter adlı dizide Yekta’nın asistanı Mert karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç yeni oyuncular arasında yer almıştır. Daha ilk dizisi olan Mustafa Mert Koç sosyal medya da oldukça geniş bir takipçi kitlesine sahip, dikkat çeken yakışıklı ve karakter sahibi bir genç. Şimdilerde ise Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Onur karakterini canlandırmaktadır.

Adı Soyadı: Mustafa Mert Koç
Doğum Tarihi: 1994
Nereli: Ankara
Burcu: Bilinmiyor
Kilosu: 83
Boyu: 1.83
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Kahverengi
Eğitim Durumu: Atılım Üniversitesi / Mezun
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Hayır
Eşi: Yok

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler