Ana SayfaDedikodu2017 Yılında Gündemi En Çok Meşgul Eden Magazin Haberleri

İlgili Postlar

2017 Yılında Gündemi En Çok Meşgul Eden Magazin Haberleri

2017 Yılının En Çok Okunan Magazin Haberleri

 

Bir yıl boyunca birçok magazin olayına ister istemez tanık olduk. Bazıları günlerce bazıları aylarca konuşuldu. Ama hiçbir olayda da mizahımız eksik olmadı… İşte Türkiye’nin tüm yıl boyunca en çok konuştuğu, tartıştı, üzüldüğü ve eğlendiği magazin haberleri… 😄

1.Adriana Lima ve Metin Hara İlişkisi

2017 yılının en çok şaşırtan haberlerinden birisi olan Adriana Lima ve Metin Hara ilişkisi tüm Türkiye’yi salladı. Tüm dünya olmak üzere bu aşkı takip edenler Adriana Lima ve Metin Hara ilişkisi olumlu yönde destekledi.

metin-hara-adriana-lima

Metin Hara hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız Metin Hara Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

2. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Evliliği

2017 yılının en tartışmalı ve takip edilen düğünlerinden birisi olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı evliliği, tüm Türkiye’nin en çok eleştirilen düğünü olarak tarihe geçti. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı Fransa’da evlendi ve önce Marsilya’daki Türk Konsolosluğu’nda nikah kıyıldı ve hemen ardında St. Tropez’de 250 davetliyle birlikte bir düğün gerçekleşti.

acun-ilicali-ve-seyma-subasi-dugunu

Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı  hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız Acun Ilıcalı Kimdir? ve Şeyma Subaşı Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

 

3.Murat Başoğlu ve Yeğeni

Ünlü sunucu Murat Başoğlu, geçtiğimiz yaz teknede bir samimi bir şekilde yakalandı. Yanındaki kişinin yeğeni olan Burcu Başoğlu Kabadayı olduğu iddia edildi. Murat Başoğlu iddiaları yalanlasa bile Burcu Kabadayı amcasının alkollü olup ve öptüğünü söyledi. Olay “ensest” suçu işle mahkemeye taşındı. Birçok kişi tepki gösterdi.

murat-basoglu

Murat Başoğlu hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız Murat Başoğlu Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

4. Cizreli Mehmet ve Anne Marie Birlikte Yaptığı Düet

Hiç tanımadığınız insanlarla karaoke yapmamızı sağlamış olan Smule uygulaması sayesinde ünlü şarkıcı Anne Maria ile uygulama üzerinden düet yapmış olanMehmet Ali Şulan bir anda ünlü oldu. Bu arada sizde Smule indirip başka insanlar ile birlikte düet yapmak istiyorsanız uygulamayı linkten indirebilirsiniz. Şarkıyı söylerken kendi eklemiş olduğu Kürtçe kısımlar oldukça fazla beğenildi ve video on binlerce kişi tarafından paylaşıldı. Cizreli Mehmet ise ünlü bir şarkıcı ile düet yaptığının farkında bile değildi. Olay sosyal medyada çok konuşuldu ve bu durum Anne Marie’nin kulağına kadar gitmişti. Bir konser için İstanbul’a gelmiş olan şarkıcı Cizreli Mehmet’i konserine davet etti ve beraber sahneye çıkıp o efsane düeti gerçekleştirdiler.

anne-marie-ile-cizreli-mehmet-duet

 

 

 

5. Rüzgar Erkoçlar Dünya Evine Girmesi

Cinsiyet değiştirme operasyonları ile çok konuşulmuş isim olan Rüzgar Erkoçlar şubat ayında sevgilisi Tuğba Beyazoğlu ile nişanlandı. Nişan görüntüleri de birçok kişi tarafından sosyal medya mecralarında paylaşıldı. Ardından çift eylül ayında evlendi. Çiftin düğünden sonraki ilk gün kuyumcuya gitmesi de magazin sektöründe olay konusu olmuştu.

ruzgar-erkoclar-dugunu

Rüzgar Erkoçlar hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız Rüzgar Erkoçlar Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

6. Ahmet Kural ve Sıla Aşkı

Neredeyse tüm Türkiye bu ilişkiye çok sevindi ve desteklediler. Uzun bir süre sadece dedikodu olarak kalmış olan aşk iddiası nihayet gerçek oldu. Ahmet Kural ve Sıla aşkı Ahmet Kural’ın doğum gününde Sıla’nın paylaşmış olduğu fotoğraf ile sosyal medyada eğlenceli diyaloglara vesile oldu.

sila

Ahmet Kural ve Sıla hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız Ahmet Kural Kimdir? ve Sıla Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

7. Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç’ın Boşanması

Sevgili oldukları zamandan itibaren düğünlerine kadar hep çok beğenilmiş olan ve konuşulan çift Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur 2 senelik evliliklerine Eylül ayında maalesef ki son verdiler ve boşandılar. Boşanmadan hemen önce ayrılık iddialarını yalanlasalar bile boşanma kararını Murat Dalkılıç duygusal bir mesaj ile Instagram’dan paylaştı.

merve-murat-merve-bolugur-bosanmasi

Merve Boluğur ve Murat Dalkılıç hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız Merve Boluğur Kimdir? ve Murat Dalkılıç Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

8. Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in Evlenmesi

3 senelik ilişkilerinin hemen ardından Sait Halim Paşa Yalısı’nda yapılmış olan düğün ile evlenmiş olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen’in düğünleri oldukça fazla konuşuldu. Düğün ve sonrasın çiftin evliliğinden çok Burak Özçivit’in damatlığının ve Fahriye Evcen’in gelinliğinin onlardan kısa bir süre önce evlenmiş olan Neslihan Atagül-Ozan Doğulu çiftinin giyimlerine çok benzemesi konuşuldu. Ayrıca saç modelleri de neredeyse aynıydı.

fahriye-evcen-ve-burak-ozcivit

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız Burak Özçivit Kimdir?  ve Fahriye Evcen Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

 

9. Caner Erkin ve Şükran Ovalının Evlenmesi

Asena Erkil‘le olaylı boşanma davasının hemen ardından Caner Erkin Şükran Ovalı ile aşk yaşamaya başlamıştı. Çift 2 Ocak’ta Roma’da evliliklerini gerçekleştirdi. Fakat evlilik sonrası da Asena Erkil’le yaşamış olduğu sorunlar bitmedi. Asena Atalay, Caner Erkin’in Şükran Ovalı ile evlenmesinden hemen sonra kendisi ve oğlu için nafaka ödemediği iddiası ile 120 bin ve 461 bin TL’lik icra takibi başlattı. Sonrasında ise Erkin’in tüm mal varlığına tedbir konulması istemesi ile birlikte evlilik içinde edinmiş olduğu malların paylaşımı için dava açtı.

caner-erkin-ve-sukran-ovali-evliligi

Caner Erkin ve Şükran Ovalı hakkında bilgiler öğrenmek istiyorsanız  Caner Erkin Kimdir? ve Şükran Ovalı Kimdir? linkinden ulaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler