Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı'nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’nın Eski Eşi Zeynep Yılmaz Sessizliğini Bozdu!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın Şeyma Subaşı için boşandığı eski eşi Zeynep Yılmaz sonunda sessizliğini bozdu. Zeynep Yılmaz, Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanmasıyla ilgili ilk defa yakın çevresine konuştuğu söyleniyor, detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı, Zeynep Yılmaz’ı Stalk’luyor!

Zeynep Yılmaz Sessizliğini Bozdu!

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’dan bu hafta boşanmıştı. Bu boşanmanın hemen ardından Acun Ilıcalı’nın eski eşi Zeynep Yılmaz’dan haber bekleniyordu. Zeynep Yılmaz’ın boşanma hakkındaki yorumları merak edilirken, yakın çevresine  “Yuva yıkanın yuvası olmaz” söylediği öne sürülüyor.

Mutlu Gözünümüyle Dikkatleri Üzerinde Topladı..

Thanx Mimarlık’ın  kurucu ortağı olan Zeynep Yılmaz, dün gece İngiltere’de bulunan Türk tasarımcısı Zeynep Kartal’ın organize ettiği defilede podyumda yürüdü. Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın boşanmasının ardından herkesin gözleri Zeynep Yılmaz’a çevrilmişti. Boşanma sonucu sonrası ilk defa objektflerin karşısına geçti. Podyumdaki mutlu gözünümüyle dikkatleri üzerinde toplayan Zeynep Yılmaz oldukça şık olması ayrıca gündem oluşturdu.

Zeynep Yılmaz Kimdir ?

“Bunun Böyle Olacağı Belliydi”

Defile bittikten sonra Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın boşanması hakkında açıklama yapmak istemeyen Zeynep Yılmaz’ın yakın çevresindeki arkadaşlarının anlattıklarına göre “Bunun böyle olacağı belliydi. Yuva yıkanın yuvası olmaz” ifadelerini kullanarak konuşmalar yaptığı kulislerde konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler