Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 36. Bölüm 2.Fragmanı Dikkat Çekiyor!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 36. Bölüm 2.Fragmanı Dikkat Çekiyor!

ATV ekranlarında heyecan ve gerilim fırtınası estiren Sen Anlat Karadeniz 35.son bölümde; Vedat’ın geçmişte acıların en büyüğünü yaşattığı, elem ve ızdırap çektirdiği kadınlar, şimdi çektiği her türlü sıkıntının bedelini ödetmek için onu kaçırıp rehin tuttu. Sen Anlat Karadeniz son bölümde; Vedat için hazırladıkları intikam planını uygulamak üzere harekete geçen kadınlar, onu aracın bagajına yerleştirip kaçırmaya kalkıştıkları sırada yolda beklenmek bir şekilde polis çevirmesine yakalandılar. Fakat kim olduğunu saklayan Fikret’in yardım ve desteği sayesinde, kadınların imdadına yetişerek sekteye uğrayan planları kılpayı başarıyla sonuçlandı. Nefes’in başlattığı iş girişiminden haberi olup bundan rahatsızlık duyan Saniye ile oğlu Tahir arasında gerilim dolu tartışma yaşandı ve onu Kaleliler Konağı’ndan kovma kararı alarak tüm kapıları yüzüne kapatmasının ardından Sen Anlat Karadeniz 36.bölüm fragmanı bekleniyor. Berrak, başta Nefes olmak üzere diğer tüm kadınlardan gizli bir şekilde Vedat’ın canına kıyma hamlesinde bulunması üzerine, onun oyununa gelerek bu kez ölümle burun buruna gelen ismin Berrak’ın olmasının akabinde Sen Anlat Karadeniz 36.bölüm fragmanı yayınlandı.

Sen Anlat Karadeniz oyuncularının aylık maaşları ne kadar? Yanıtı haberimizde…

Nefes yine tutuklandı!

ATV’nin sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümüyle 26 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Öykü Gürman’ın oynadıkları dizinin 36. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Vedat, kendisini kaçıran Nefes, Asiye, Berrak, Mercan ve Nazar’ı tutuklanmaları talebiyle savcılığa şikayet ediyor. Videodan 36. yeni bölümden ikinci fragmanı izleyebilirsiniz.

Kadınlar karakolda gözaltındayken, Vedat, onları ziyaret edip yine dalga geçiyor ve “Size dedim, kasa her zaman kazanır” diyerek onları yıllarca içerde çürüteceğini söylüyor.

Sen Anlat Karadeniz 36. bölüm fragmanı;

Dışarda ise Kaleliler büyük bir üzüntüyle olacakları bekliyor. Bu arada Mustafa ile Tahir, Vedat’ın evini basıyor. Tahir, Vedat’ı tekme tokat dövüyor ama Vedat’ın tek derdi, Nefes’in Tahir’in yanında olmasındansa içerde olması. Hatta yediği dayaktan zevk bile alıyor.

Yeni bölümde Nefes ve diğerlerine nasıl bir ceza verileceği merak konusu.

Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Mehmet Ali Nuroğlu ve Sinan Tuzcu gibi isimlerin rol aldığı Sen Anlat Karadeniz 36.bölümü ile 26 Aralık Çarşamba akşamı saat 20.00’de ATV ekranlarında olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler