Ana SayfaÜnlülerMehmet Ali Erbil gözünü açar açmaz kimi görmek istedi?

İlgili Postlar

Mehmet Ali Erbil gözünü açar açmaz kimi görmek istedi?

Mehmet Ali Erbil gözünü açar açmaz kimi görmek istedi? Yoğun bakımdan çıkan ve uyanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, uyanır uyanmaz görmek istediği kişileri söyledi. Mehmet Ali Erbil’in ilk görmek istediği kişiler kimlerdi? Sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Prof. Dr. Yeşim Erbil, Mehmet Ali Erbil’in Sağlık Durumunu Anlattı!

Mehmet Ali Erbil gözünü açar açmaz onları görmek istedi

Haftalardır yoğun bakımda tedavi altında olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sonunda gözlerini açtı. Erbil, uyandığında ilk olarak eski eşi Muhsine hanım ve kızı Sezin’i görmek istedi.

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu nasıl?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanenin yoğun bakımında uzun zamandır tedavi ediliyordu. Uzun süredir uyutulan Mehmet Ali Erbil, sonunda gözlerini açtı ve kendine geldi. Erbil’in gözlerini açtığını, kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, dün sosyal medyadan, “Abim solunum cihazında ayrıldı” paylaşımını yaparak duyurmuştu. Yeşim Erbil, sonrasında Söylemezsem Olmaz programına telefon bağlantısı ile katıldı ve Mehmet Ali Erbil’in sağlık durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı: Solunum cihazından ayrıldı, zamanla toparlanacak. Sevdiği şeyleri ufak ufakta olsa yiyip içiyor. Mantı ve dolma yedi. Mehmet Ali Erbil yaşama tutunuyor dualarınız sayesinde. Temel yaşam fonksiyonlarının yerine gelmesi çok güzel bir şey. On gün zaman zarfında da küçük küçük konuşuyordu ‘gelin’ diyor; Sezin’i Muhsine’yi çağırıyor. Hemşire hanımı çağırıyor. Çok net sohbet tarzında değil konuşması ama şimdi birazcık daha uzun konuşuyor. Altmış beş günlük bir süreçten geçtiği için doğal olarak enerjisi çok fazla yok hemen yoruluyor. Şimdi yiyecek istiyor vişne suyu çok sever istedi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in sağlığına kavuşmaya başlaması sevenlerini mutlu etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler