Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın'ı unutmadı

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın’ı unutmadı

Acun Ilıcalı öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın’ı unutmadı… Survivor çekimleri için gittiği Dominik’te öldürülen kameraman Alper Baycın, Acun Ilıcalı tarafından unutulmadı. Alper Baycın’ın ailesi, Acun Ilıcalı’nın vefasını anlattı. Detaylar haberimizde…

Murat Canavarını Biz Yarattık, Acun Değil!

Alper Baycın cinayeti

Genç kameraman Alper Baycın, Survivor 2018’in çekimleri için Dominik’te bulunuyordu. Baycın, çekimlerin bitmesine sayılı günler kala Dominik sokaklarında bıçaklı saldırganlar tarafından gasp edilmek istenirken bıçaklanarak öldürüldü. Cinayete giden genç kameraman herkesi yasa boğarken, Acun Ilıcalı’nın Alper Baycın’ı unutmadığı öğrenildi.

Başka Alperler ölmesin

Alper Baycın’ın annesi, oğullarının ölümü ile ilgili “Oğlum 6 yıl hem okudu hem çalıştı. 24 saatte 2-3 saat uykuyla duruyordu. Çok başarılıydı. Okuduğu bölümü, mesleğini çok seviyordu. Gittiği iş görüşmelerinde ‘Seni kamera arkasına değil, kamera önüne çıkaralım’ diyorlardı. O da hep ‘Kamera önünde istenileni sunacağım. Kamera arkasında istediklerimi ortaya koyma şansım olacak’ diye bu teklifleri kabul etmiyordu. En büyük hayali yönetmen olmaktı. Keşke yaşasaydı da bu meslekte vatanına, milletine faydalı bir birey olarak hayallerini yerine getirseydi. Müebbet hapis istenildiğini duydum. Başka Alperler ölmesin’ diye caydırıcı ceza alsınlar. Alper yaşarken örnek bir insandı. Şüphelilerin aldığı ceza ile de inşallah örnek olur ve o ülkede inşallah bu tarz başka suçlar işlenmez. Bizim canımız çok yandı. Başka canlar yanmasın.” diye konuştu.

Acun Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı öldürülen Survivor kameramanı Alper Baycın’ı unutmadı

Baycın’ın annesi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın kendilerini sık sık aradığını ve Alper Baycın’ı unutmadıklarını ifade ederek “Acun Bey arıyor, halimizi, hatırımızı soruyor. Kendisine de söyledik, bizim sadece manevi desteğe ihtiyacımız var. Başka bir şey istemiyoruz. Bir de Alper’in isminin bir yerlerde yaşatılmasını istiyoruz. Onlar bizim kardeşimiz, evlatlarımız oldu. Bu konuda da yanlış bilgilendirmeler oldu. İhmal gibi. Oğlumla haftada 2-3 defa görüntülü görüşüyordum. Alper’in mutluluğunu anlatamam. ‘Acun Ağabey çok iyi bakıyor. Hiçbir yere göndermiyor. Her şeyi fazlasıyla karşılıyor. Buralar güvenlikli diyordu. Acun Bey’e teşekkür ediyorum. Onunla alakalı bir durum değil.” dedi.

İnşallah müebbet ceza alacak

Alper Baycın’ın babası ise “Sözün bittiği yerdeyiz. Sanık, inşallah müebbet ceza alacak. Caydırıcı bir ceza alırlarsa inşallah bir daha bu tür suçlar işlenmez.” şeklinde açıklamada bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler