Ana SayfaÜnlülerMuhterem Nur'un Şiddet İddialarına Şok Cevabı!

İlgili Postlar

Muhterem Nur’un Şiddet İddialarına Şok Cevabı!

Muhterem Nur’un, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa magazin programında eşi Müslüm Gürses’in şiddet uyguladığı iddialara şaşırtıcı yanıtlar verdi. Muhterem Nur’un cevabı ve merak edilen sohbetin detayları Haberimzde..

Müslüm Gürses ve Muhterem Nur Aralarındaki Yaş Farkına Rağmen Destansı Aşkları!

Muhterem Nur’un Şiddet İddialarına Şok Cevabı!

Vatan Gazetesi Magazin Müdürü Gülşen Yüksel Salt ile Posta Gazetesi Magazin Müdürü Müge Dağıstanlı’nın hazırlayıp konuk aldığı ”2. Sayfa’ programına, merhum Müslüm Gürses’in eşi Muhterem Nur  katıldı. Muhterem Nur, Müslüm Gürses hayattayken, kendsinden şiddet gördüğü iddialarına şaşırtıcı bir cevap verdi.  “Bir tokat atmış, iki tokat atmış. Bana ne olacak? Hiç önemi bile yok.” dedi.

Müslüm Gürses kimdir?

Bir Tokat Atmış, İki Tokat Atmış. Bana Ne Olacak?

Şiddet gördüğü iddialarına da cevap veren Muhterem Nur, evliliği hakkında açık yüreklilikle anlattı, “Her kafadan bir ses çıkıyor. Elbette karı-koca arasında oluyor. İlk zamanlar olmadı mı, oldu.

muhterem nur müslüm gürses ile ilgili görsel sonucu

“Ama onu idare edecek kişi bendim. Her şeyine tahammüllü ettim. O bana karşı değişik tavır takındığı zaman susmasını bildim. Bir tokat atmış, iki tokat atmış… Bana ne olacak? Hiç önemi bile yok.Ben 5 dakika sonra ‘Müslüm’cüğüm ben sana bir çay yapayım mı?’ dediğimde ‘hadi hayatım yap içelim’ diyordu.”

Muhterem Nur Kimdir?

muhterem nur müslüm gürses ile ilgili görsel sonucu

Muhterem Nur: “Keşke Sağ Olsaydı da Başka Bir Kadına Gitseydi”

Muhterem Nur sözlerine şöyle devam etti:  ‘Keşke sağ olsaydı da başka bir kadına gitseydi. Evet, ben böyle bir açıklama yaptım. Çünkü sağ olsaydı hayatını yaşayacaktı. Belki söylediklerim çok acı olabilir ama ayrılan insanlar deli gibi severken birbirilerini unutabiliyorlar. Mühim olan şey hayatta olmasıydı, bu kadar insan onu seviyor. Ben gideceğim diye evin bütün radyatörlerini değiştirdim, bakımını yaptım..”

Muhterem Nur: “Sen Bir Kadın Al, İyi Veya Kötü Evlen’ Dedim.

Muhterem Nur, 013 yılında hayatını kaybeden usta sanatçı Müslüm Gürses ile bir gün açık açık konuştuğunu anlatarak, “Onu bir gün karşıma aldım, ‘Müslüm’cüğüm, bak ben rahatsızım aniden gidebilirim ama haftasına sen bir kadın al, iyi veya kötü evlen’ dedim. Bana ‘sen deli misin böyle şeyler düşünüyorsun? Niye sen öleceksin, düşmanlar ölsün’ dedi.Ben yine de ona ‘bana hakkını helal et, çok hakkın geçti’ dedim. ‘Helal olsun da neden sen öleceksin, sen öleceğine ben öleyim’ dedi.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler