Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen hamile mi?

İlgili Postlar

Gülben Ergen hamile mi?

Gülben Ergen hamile mi? Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, konuk olarak katıldığı programda şaşkınlık yaratan bir açıklamaya imza attı. Üç çocuk annesi Ergen, dördüncü çocuk çıkışı ile şoke etti. Gülben Ergen’in sözleri, akıllara “hamile mi?” sorusunu getirdi. Gülben Ergen gerçekten hamile mi? Üç çocuğunun ardından dördüncü çocuğun sahibi olmaya mı hazırlanıyor? Sözlerinin altında yatan gerçekler neler? Hayatında biri var mı? Merak ettiğiniz detaylar haberimizde…

“Gülben Ergen’in İç Çamaşırları Bende Kaldı!”

Gelinim Mutfakta’da Gülben Ergen sürprizi

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta’nın 20. bölümü olan bugünkü yayınına konuk olarak katıldı. Ergen’in sürpriz katılımı ile renklenen programda, ünlü şarkıcının sürpriz açıklaması şoke etti.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen hamile mi?

Gülben Ergen, yayın sırasında tabaklara üç oğlunun ismini verirken, dördüncü tabağa da “Bu da yoldaki” dedi. Ergen’in bu sözleri programın sunucusu Fatih Ürek olmak üzere herkesi şoke etti. Akıllara, “Gülben Ergen hamile mi?” sorusu geldi.

Gülben Ergen, bir süre aşk yaşadığı Burak Törer ile geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı. Ayrılıkları, dostça olan Gülben Ergen ve Burak Törer, birbirlerine övgü dolu sözler ederek yollarını ayırmıştı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Burak Törer’den ayrılmasının ardından aşk haberleri ile hiç anılmamıştı. Hatta, şu sıralar yalnız olarak biliniyor. Hayatında bir aşk olup olmadığı konusunda bilinen herhangi bir bilgi bulunmuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler