Ana SayfaÜnlülerAyla Çelik'in Evlenememe Sebebi Şaşırttı!

İlgili Postlar

Ayla Çelik’in Evlenememe Sebebi Şaşırttı!

Türk pop müziğinin sevilen ismi olan ve sayısız hit şarkıyla herkesi kendine hayran bırakan başarılı sanatçı Ayla Çelik, magazin haberleri‘nden düşmüyor. Ayla Çelik, İş adamı Barbaros Utku ile yaklaşık 2 yıldır aşk yaşıyor. Usta sanatçı Çelik evlilik sorusuna öyle bir yanıt verdiki,  duyanlar adeta kulaklarına inanamadı, detaylar Haberimizde..

Ayla Çelik ile Barbaros Utku’nun Evlenememe Sebepleri Şaşkına Çevirdi!

Usta yorumcu Ayla Çelik, yıllardır antikacılıkla uğraşan ve Nişantaşı’nda da kendisine ait bir sanat galerisi bulunan Barbaros Utku ile 2016’dan bu yana birlikteler.

Ayla Çelik kimdir?

Ayla Çelik: “Bana Bir Düğün Yapın Arkadaşlar”

“Yeni yılda gelin olacak mısınız?” sorusuna, cevap verdi. Usta yorumcu soru üzerinde, “Barbaros bana bıraktı. Ama üzerimizde bir tembellik var. Zaten evlilik meraklısı değilim” ifadeleriyle kırmayarak yanıtladı. Ayla Çelik geçen ay doğum gününü sevgilisi Barbaros Utku’nun hazırladığı geceyle kutlamıştı. Doğumgünü pastasını kesen ünlü sanatçı Ayla Çelik, işadamı Barbaros Utku’nun evlilik teklifiyle ilgili sorulara, ”Zaten evlilik kararını almıştık. Ben organizasyon konusunda zayıfım. Birilerinin bunu yapması lazım. Bana bir düğün yapın arkadaşlar” ifadeleriyle yanıtlamıştı.

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler