Ana SayfaDizilerİstanbullu Gelin'in Gerçek Hikayesinin Sonu!

İlgili Postlar

İstanbullu Gelin’in Gerçek Hikayesinin Sonu!

Star Tv’nin önemli dizileri arasında yer alan İstanbullu Gelin, son günlerde hikayesiyle gündemde yer alıyor. Gerçek hayatta hikayenin baş karakteri olduğu iddia edilen Ülkü Üst Sarpkan, son günlerde diziyi takip eden birçok seyircinin araştırdığı isim oldu. Peki, Gerçek İstanbullu Gelin olduğu söylenen Ülkü Üst Sarpkan kimdir? İşte, hikayesinden bazı bilgiler…

Hikaye Bursalı zengin bir otobüs firması sahibinin başından geçen yaşanmış gerçek  olayları anlatıyor. Kimsesiz büyüyen fakir ama gururlu bir o kadarda güçlü ve güzel olan  Süreyya’nın hayatı karşısına çıkan zengin iş adamı Faruk ile değişiyor.. Süreyya ile Faruk büyük aşklarını evlilik ile taçlandırmak istiyor ama Süreyya istenmeyen Gelin oluyor..

İstanbullu Gelin hikayesinin gerçek sonu

gerçek hikayede Süreyya şizofren oluyor ..Ancak dizide şizofren karakteri İpeğ’e aktarılmış..Dizide  karakterler dönüşüyor..Kitapta biraz daha farklı..İstanbullu Gelin sonu dizide elbette farklı olacak..

İstanbullu Gelin dizisinin hikayesi  

Hayata Dön kitabından esinlenildi.. 1960’lı yıllarda daha bizler ortada yokken çok meşhur olan Beyaz Kelebekler grubunun solisti Ülkü Üst Sarpkan İstanbullu Gelin benim diyor kendisi aslen Bursa’lı.. Hikayede kendi hayatını izlediğini söylüyor.. Beyaz Kelebekler’de yıldızı parlamışken Bursa’lı iş adamı Ali Sarpkan ile tanışıp Bursa’ya gelin gidiyor.. İlk başlarda kayın validesi istemiyor ama sonra en sevdiği gelini oluyor..

İstanbullu Gelin Süreyya Esma’yı öldürdü..Gerçekten böyle olabilir mi ?İstanbullu Gelin kitabında gerçekte hikayede  Süreyya ve Esma Hamamda..Esma sabuna basıp düşüyor kafasını mermere çarpıyor. Beyin kanaması geçirdiği için ölüyor..Görgü tanıkları Süreyya  aleyhinde ifade veriyor ve Süreyya şoka giriyor..Ama hapse girmekten kurtulamıyor..

Son bölümde Süreyya’nın kızı Yaz, Psikoloğa Süreyya’nın Esma’yı öldürdüğünü anlatıyor.. Dizinin sıkı takipçileri büyük bir şok yaşadı tabii. Sezon finaline doğru anca yeni araları düzelmişti zaten..

İstanbullu Gelin Oyuncu Kadrosu

Çok iyi bir kız olan Süreyya , kayın validesi Esma’yı neden öldürsün?

Geçmişin intikamı olamaz kesinlikle..İstanbullu Gelin kitabında geçen hikaye ile birebir aynı olacağı ihtimalini vermiyorum ben..Ancak çok hareketli bir sezon geçireceğimiz belli.

Kocasını çok seviyor Süreyya.. Onun Annesine bile bile zarar vereceğini düşünmüyorum.. Süreyya ile ilgili yaşanan olumsuz bir gelişmeden sonra üzülüp rahatsızlanıp ölebilir Esma..

Yada başka biri öldürüp, kusursuz bir cinayet planı oluşturup Süreyya’nın üzerine atabilir. Zaten istenmeyen gelin olarak zor bir süreç yaşamıştı Süreyya.. Sonrasında da başına kötü olaylar gelecek belli ki..Esma diziden ayrılacak ama izleyici için çok heyecanlı olacağı kesin..

Belkide fiili bir öldürme değilde, sebep olma şeklinde olacaktır..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler