Ana SayfaDedikoduDuygu Sarışın'dan Herkesi Şoke eden Ufak Tefek Cinayetler Yorumu!

İlgili Postlar

Duygu Sarışın’dan Herkesi Şoke eden Ufak Tefek Cinayetler Yorumu!

Yayınlandığı ilk günden beri büyük beğeni toplayan, Star TV ekranlarının sevilerek izlenilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler, yeni sezonda da güçlü şekilde ekrana dönmüştü. Yenilenen oyuncu kadrosu, hikayenin yeniden şekillendirilmesi ile Star TV dizisine çok güveniyordu. Duygu Sarışın’dan Ufak Tefek Cinayetler için herkesi şoke edecek ifadeler geldi! Duygu Sarışın ne dedi? Haberimizden tüm merak edilen detaylara ulaşabilirsiniz.

Senaryo sorunları ve büyük eleştiriler sonrası reytingler düşüşte!

Star TV ekranlarının vazgeçilmezi;Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz, Gökçe Bahadır, Bade İşçil ve Tülin Özen’in başrollerinde yer aldığı dizi ne yazık ki, senaryo sorunları ve büyük eleştiriler sonrası reytinglerin de düşmesi nedeniyle 2. sezonun daha başında izleyicilere veda etmek durumunda kaldı. Dizinin oyuncularından Duygu Sarışın ise bu başarısız duruma karşın yaptığı açıklama ile şaşırttı. Duygu Sarışın ne dedi?

Duygu Sarışın Ufak Tefek Cinayetler dizisine ilişkin ne dedi?

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin oyuncu kadrosunda olan başarılı oyuncu Duygu Sarışın; dizinin zamanında bittiğini anlatan ifadeler kullanarak diziye ilişkin şu yorumu yaptı; “Biz tam tadında bıraktık. Ben en azından böyle düşünüyorum. Doğru bir biçimde ve şekilde bitti” şeklinde konuştu.

Oysa ki, birçok izleyici daha ilk sezonun finalini bile görmeden diziyi terk etmişti. İkinci sezona umutlu başlayan izleyiciler de bir bir diziye olan ilgilerini kaybetmişti.

Yeni yılda Uludağ’da!

Yeni yıla ailesiyle birlikte Uludağ’da giren başarılı oyuncu Duygu Sarışın, dizinin kendisi açısından çok güzel bir iş olduğuna değindi. Senaryo sorunları ve büyük eleştiriler sonrası reytinglerin de düşmesi nedeniyle 2. sezonun daha başında izleyicilere veda etmek durumunda kalan Ufak Tefek Cinayetler dizisine ilişkin Sarışın, “Yönetmen, reji ve oyuncu arkadaşlarım açısından bu proje çok iyiydi” diyerek sözlerine şöyle devam etti; “Ben kendimi şanslı biri olarak nitelendiriyorum. Benim set zamanlarımda çok şanslıydı” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler