Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç: Chloe'den Daha Önemli Dertlerim Var!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç: Chloe’den Daha Önemli Dertlerim Var!

Sürekli boşanacakları gündemde olan, konuyla alakalı iddiaları yalanlayan fakat 2,5 yıldır farklı ülkelerde yaşayan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeni yıla da ayrı giriyor. Sertaç Ortaç konuyla alakalı herkesi şaşırtacak cevap verdi. Detaylar haberimizde…

Serdar Ortaç’ın Erkek Kardeşi Sertaç Ortaç Yoğum Bakıma Alındı!

Serdar Ortaç: Chloe’den Daha Önemli Dertlerim Var!

Serdar Ortaç kimdir?

Sürekli boşanacakları gündemde olan, konuyla alakalı zaman zaman yalanlayan fakat 2,5 yıldır farklı ülkelerde olmaları ile kafa karıştıran Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan yeni yıla da ayrı giriyor. Konserlerine devam eden ve hayranlarına unutulmaz bir gece yaşatan Serdar Ortaç, konser öncesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü popçu yağan yağmura rağmen şarkı söylemeye devam etti.

Serdar Ortaç Boşanma İddiaları İle İlgili İlk Kez Konuştu!

Eşi Chloe Loughnan ile yeni yıla ayrı gireceklerini sözlerine ekleyen Ortaç, uzun zamandır görüşemedikleri sorusuna “İrlanda’daki eşim Chloe yılbaşında benimle olmayacak. Ama Chloe’den önemli dertlerim var. O da kardeşimin sağlığı” dedi. Haklarında sürekli boşanacakları konuşulan çift zaman zaman bunların yalan olduğunu söylüyor fakat ayrı durumları tekrar haberlere neden oluyor. Amerika’da motosiklet kazası geçiren Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan’ın tedavisi ise yurt dışında devam ediyor.

 Chloe Loughnan kimdir?

Hayranları Serdar Ortaç’tan bebek müjdesi beklediklerini sosyal medyadan her seferinde dile getirirken, ikilinin bu ayrı durumları ve sürekli boşanacakları yönündeki haberleri herkesin dikkatini çekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler