Ana SayfaDedikoduSerdar Ortaç Boşanma İddiaları İle İlgili İlk Kez Konuştu!

İlgili Postlar

Serdar Ortaç Boşanma İddiaları İle İlgili İlk Kez Konuştu!

Çok uzun bir süredir boşanacakları konuşulan Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti arasında yeni bir gelişme gündeme geldi. Serdar Ortaç,  medyada uzun süredir konuşulan boşanma iddialarına “Oturup konuşacağız” açıklamasıyla merak uyandırdı. Serdar Ortaç Boşanma İddiaları İle İlgili İlk Kez Konuştu! Serdar Ortaç’ın basın açıklaması ve konu detayları haberimizde..

Serdar Ortaç Boşanma İddiaları İle İlgili İlk Kez Konuştu!

Oldukça durgun ve üzgün görünen Serdar Ortaç, dün akşam Anadolu yakasında açılışı yapılan bir mekânda çıkıcağı sahnesi öncesi muhabirlerin Chloe Loughnan hanımın sürekli yurt dışında bulunması ve basına sıkça yansıyan boşanma haberleri ile ilgili oldukça  samimi açıklamalarda bulundu.

serdar ortaç son hali ile ilgili görsel sonucu

Serdar Ortaç Kimdir?

Ben Kimsenin Boşanması Taraftarı Değilim!

Eşi Chloe Loughnan ile ayrılacakları haberlerine son derece samimi yanıtlar ile açıklık getirdi. Sahne öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, Clohe’nin Amerika’dan İrlanda’ya ailesinin yanına döndüğünü dile getirdi. Muhabirlerin, Serdar Ortaç’a “Hala Türkiye’ye gelmemesi ayrılık iddialarını güçlendiriyor?” diye soru yöneltmesiyle konuya açıklık getiren Ortaç, ‘ Öncelik sağlığı yaraları kapanmaya başladı sağlığına kavuşup bir gelsin oturup konuşacağız’ diyerek devamında “Evliliğimize restart atacağız” diyeceğim. Ben evliliğin bitmesi taraftarı değilim ben kimsenin boşanması taraftarı değilim” dedi. Chloe Loughnan, bir süre önce ABD’de çok ciddi bir kaza yapmış ve ölümden dönmüştü. Serdar Ortaç‘ın eşinin yanına gitmemesi basında çok konuşulmuş olay olmuştu ve boşanma iddialarını güçlendirmişti. Zaten aradaki yaş farkı nedeni ile sürekli gündeme gelen çiftimiz son zamanlarda sıkça boşanma iddiaları ile basında yer almakta.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler