Ana SayfaÜnlülerYemekteyiz'den İhraç Edilen Soner Pakdemir'den Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Yemekteyiz’den İhraç Edilen Soner Pakdemir’den Açıklama Geldi!

Tv 8 kanalının en sevilen programı ‘Yemekteyiz’ yarışmasına bu hafta damgasını vuran yarışmacı Soner Pakdemir’in niçin birden bire programdan çekildiği merak edildi..Programın ünlü sunucusu Onur Büyüktopçu ve Soner Pakdemir’den birbiriyle çelişen açıklamalar geldi, Tüm detaylar Haberimizde.

Yemekteyiz Yarışmasında Onur Büyüktopçu’yu Bu Sefer Kesin Delirttiler!

Yemekteyiz’den Çıkarılan Soner Pakdemir’den Açıklama Geldi!.

Onur Büyüktopçu Kimdir?

Ünlü program Yemekteyiz’in bu hafta izlenilen bölümünde yarışmacı Soner Pakdemir olay oldu. Kendsinin gurme olduğunu iddia eden ve rdiğer yarışmacılarla sürekli kavgaya girmek isteyen yarışmacının ilk iki bölümün ardından aniden yarışmadan alınması merak konusu oluverdi. İzleyicinin neredeyse tümü  ‘Soner Pakdemir, diskalifiye mi edildi?’ diye düşünürken sunucu Onur Büyüktopçu’dan kafaları karıştıran bir açıklama geldi.

Soner Pakdemir: “Ayrıldığımı Düşünüyorsunuz…”

İlk olarak çıkan yarışmacı Soner Pakdemir, Kendi Instagram sayfasının story kısmından konu hakkında bir video yayınladı ve  videoya “Ayrıldığımı düşünüyorsunuz ve bununla ilgili sorular yazıyorsunuz. Yarın hep birlikte göreceğiz ne olmuş ne bitmiş” mesajını iliştirdi. Fakat yarışmaya devam edip etmeyeceği hakkında bilgi vermediğı dikkatler kaçmadı. Hemen peşinden ünlü sunucu Onur Büyüktopçu, yarışmacı Soner Pakdemir’in sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekildiğini söyledi ve önümüzdeki bölüme yeni bir yarışmacıyla devam edeceklerini açıkladı. Fakat Onur Büyüktopçu’nun bu açıklamasından sonra Soner Pakdemir’in Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlar kafaları allak bullak yaptı. Çünki Soner Pakdemir Instagram hesabından bir video daha yayınlayarak, “Malum nedenlerden dolayı yarışmadan ayrılmak zorunda kaldım. Bu karardan sonra olumlu veya olumsuz birçok tepki aldım. Herkes menümü merak ediyordu. Ben de şuna karar verdim; Yemeklerimi yapacağım ve Instagram hesabımdan seçeceğim 2 kadın, 2 erkek takipçime evimde, boğaz manzarası eşliğinde menümü sunacağım. Misafirlerimin yol masraflarını da karşılayacağım. Aynı zamanda yeni yıl yaklaştığı için onlara güzel hediyelerim de olacak. Ve bir akşam da eğlence sözü veriyorum” ifadelerini kullanarak videoyu yayınladı.

İşte Soner Pekdemir’in Kafa Karıştıran Paylaşımları;

 

“Şıklardan Hiçbirisi Değil”

Onur Büyüktopçu’nun açıklamasında olduğu gibi Sağlık durumuna değinmeyen Soner Pakdemir, hayranlarından gelen destek mesajlarını da Instagram sayfasından yayınladığı gözlemlendi. Twitter ‘da kendisi için açılan; neden yarışmadan ayrıldığı hakkında ‘Dsikalifiye’, ‘Hastadır’ ve ’81. ülkeyi gezmeye gitti’ şıklarının yer aldığı anketi de paylaşan yarışmacı, bu şıklardan hiçbirisi değil” mesajıyla yayınladı. Yarışmacı Soner Pekdemir’in Onur Büyüktopçu’nun ifadesindeki gibi hasta olmadığı da öğrenilmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler