Ana SayfaÜnlülerSacit Aslan Hakan Ural'ı Topa Tuttu!

İlgili Postlar

Sacit Aslan Hakan Ural’ı Topa Tuttu!

Sacit Aslan Hakan Ural’ı topa tuttu! Beyaz Tv’de ekrana gelen Söylemezsem olmaz isimli programın sunucularından Bircan Bali’nin Hakan Ural’a ateş püskürmesinden sonra bir tepki de Sacit Aslan’dan geldi. Bugün yayınlanan programın konuğu olan Sacit Aslan, Hakan Ural hakkında oldukça sert sözler sarf ederek dikkatleri çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Sacit Aslan’dan Kendisine Bitik Diyen Bülent Ersoy’a Cevap!

Sacit Aslan Hakan Ural’ı topa tuttu!

Sacit Aslan Hakan Ural’ı topa tuttu! Ece Erken ve Bircan Bali’nin sunumuyla ekrana gelen Söylemezsem Olmaz programının bugünkü konuğu olan Sacit Aslan, Ahu Tuğba ve kızı Anjelik hakkında yorumda bulunan Hakan Ural’ı topa tuttu.

TV 8’de yayınlanan Gel Konuşalım programının sunucularından Hakan Ural, ünlü film yıldızı Ahu Tuğba ve kızı Anjelik hakkında yaptığı yorumlardan sonra gündem olmuştu.

Hakan Ural’ın kendi programındaki yorumlarından sonra Bircan Bali ve Ece Erken’in sunduğu Söylemezsem Olmaz programına bağlanan Anjelik, Ural’ın programına bağlanmak istediğini fakat kendisine cevap hakkı tanınmayıp yazdığı yorum da silindiğini iddia etmişti.

Ahu Tuğba’nın kızı Anjelik’in Hakan Ural hakkındaki iddialarından sonra sosyal medya hesabından bir gönderi paylaşan Sacit Aslan, “Anjelik ve annesi hakkında konuşacak en son insansın.” diyerek Ural’ı eleştirmişti.

Hakan Ural'ın Ahu Tuğba ve kızı hakkındaki sözleri ateşi fitilledi.
Hakan Ural’ın Ahu Tuğba ve kızı hakkındaki sözleri ateşi fitilledi.

Hakan Ural kimdir ?

Ne oldu da birden bire bitirim kabadayı kesildin?

Beyaz Tv’de yayınlanan programa bugün konuk olarak katılan Sacit Aslan, Ural hakkında paylaştığı yazıdan sonra bir telefon aldığını şu sözlerle ifade etti…

“Bu yazıyı yayınladıktan sonra taksiyle Tarabya’ya gidiyordum. Bilmediğim bir numara aradı; açmış bulundum. Clark Gable gibi bir ses tonu… Sanki üç beş tane cinayet işlemiş de hayatının 40 senesini hapis yatmış gibi; ikmale kalmış bir bitirim… Tehditvari konuşmalar yaptı, taksi şoförü arabayı sağa çekmek durumunda kaldı…”

Bugün yayınlanan canlı yayında Hakan Ural’ın babası Selçuk Ural’la yıllardır süren saygı dolu bir dostluğu bulunduğunu belirten Sacit Aslan, şunları söyledi:

“Evet sen Ahu Tuğba ve kızı hakkında hatta ve hatta bu camia hakkında bila istisna hiç kimse hakkında konuşamazsın. Bu kadar basit… Konuşacaksan da bir uslup dahilinde konuşursun. Bu illere başlamadan önce bazı alışveriş merkezlerinin cafelerinde gördüğünde bana son derece hürmetkar ve saygılı davranırken ne oldu da birden bire bitirim kabadayı kesildin?”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler